Bespaar geld, de voordelen van een goedkoop vloerkleed

27 oktober 2022
WonenCadeaus voor binnen

Heerlijk een zacht kleedje onder je voeten wanneer je je schoenen uit doet van een lange dag. Het maakt niet uit of het gaat om een vloerkleed voor in de woon, slaap of studeerkamer, bij Flycarpets vind je een groot aanbod met voor ieder wat wils. Van vintage tot moderne vloerkleden niks is te gek, wil je liever een kort of hoogpolig tapijt? De keuze is reuze neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in een van onze winkels.

Welke maat vloerkleed heb ik nodig?

Bij Flycarpets hebben we verschillende collecties met verschillende afmetingen. Dit maakt het voor de een makkelijker omdat er veel keuze is en de ander begint met twijfelen over welke afmeting het beste past in de kamer.

Hier een goede tip die jou kan helpen bij het maken van een keuze en voorkom dat je tapijt eruit ziet als een deurmat in je kamer. Bepaal voor je zelf in welke ruimte je een tapijt wil hebben, wat voor ruimte is dit? Staan er veel of weinig spullen/ meubels? Wanneer je dit duidelijk hebt voor je zelf kan je een rol tape pakken. Ik raad aan om schilders tape te gebruiken omdat je dit eenvoudig los kan trekken en er geen lijmresten achterblijven. Kies een afmeting die beschikbaar is en plak deze afmetingen op de grond met de tape. Op deze manier kan je beter visualiseren of dit de juiste afmeting is en maak je dus sneller de juiste keuze.

Vloerkleden voor iedereen en elke woonwens!

Een huis kan verschillende interieur stijlen hebben in verschillende kamers, precies om deze reden hebben wij een ruim aanbod in verschillende vloerkleden. Wil je verschillende patronen hebben of juist helemaal niet, wil je verschillende kleuren hebben in een tapijt of vind je een kleur genoeg? Juist omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we een ruim aanbod van hoogwaardige kwaliteit vloerkleden.

Een vloerkleed is meer dan alleen warme voeten

Vroeger werd een tapijt als een statussymbool gezien, tegenwoordig is de productietechniek zo veranderd dat het voor iedereen toegankelijk is. Vandaag de dag dient een vloerkleed niet alleen als woonaccessoire, maar heeft het ook praktische toepassingen. Wanneer je een vloerkleed toepast in een kamer verandert de akoestiek in die ruimte, je zal minder echo en galm ervaren als er gepraat wordt. Ook voetstappen zullen minder hoorbaar zijn omdat de trillingen worden opgevangen door het tapijt.

Scherpe prijzen

Doordat wij de vloerkleden groot inkopen kunnen we dit tegen een scherpe prijs doen, hier profiteren onze klanten ook van. We hebben een ruim assortiment van verschillende vloerkleden tegen een scherpe prijs.

Voordelen van bestellen bij flycarpets.nl:

  •  Laagste prijsgarantie want het leven is al duur zat
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Telefonisch advies op maat

Een van de grootste voordelen die wij kunnen bieden is gratis verzending naar Nederland en België, dit is best uniek voor zo’n groot product. Mocht het tapijt niet bevallen om wat voor reden dan ook, je bent toch niet tevreden over het gekozen formaat, patronen of kleuren kan je deze gratis retourneren via PostNL.