De beste wc brillen van het moment

De look van een wc-bril is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je badkamer. Maar bij een mooie stijlvolle badkamer, is een goede wc bril ook belangrijk. We brengen immers heel wat tijd van ons leven door op het toilet, dus is het zaak dat we zo prettig mogelijk kunnen zitten. Om je een duidelijk overzicht te geven van de verschillende soorten wc brillen, zetten we de beste wc brillen voor jou op een rijtje. Want vergeet nooit: de ene wc bril is de andere wc bril niet. Koop je favoriete wc bril bij tegeldepot.nl, en je bent verzekerd van zo lang mogelijk zitplezier op de wc!

Moderne badkamer

Soft close wc brillen

De naam verraadt al waarom deze wc bril absoluut in het lijstje van beste wc brillen moet staan. Dankzij de soft close van de brillen klapt de bril nooit hard dicht op de rand. Zodra je de wc bril dicht wilt doen, geef je de bril heel eenvoudig een klein zetje. Door het handige mechanisme sluit de wc bril vervolgens heel gecontroleerd en zachtjes. Geen geklepper meer ’s nachts, en dat met de grootste eenvoud. En ook aan de kinderen is gedacht – een familie wc bril met soft close is een droom die uitkomt. Het softclose systeem is al jaren erg populair, en is daarom verkrijgbaar bij haast alle grote sanitair-merken. Zoek je een goede wc bril, dan weet je haast zeker dat de bril voorzien is van dit systeem.

Allibert Atlasa toiletbrillen

Een toiletzitting hoeft zeker niet altijd wit te zijn. Met een toiletzitting in mat zwart geef je je badkamer net even die extra stijlvolle touch. De bekende wc zitting Allibert Atlas en de toiletzitting Allibert Bolivia mogen zeker niet ontbreken in het lijstje van beste wc brillen. De wc brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van lichtgroen tot aan stijlvol glanzend blauw. Dankzij het geperste hout waarvan de toiletzittingen zijn gemaakt, voelt de wc bril altijd aangenaam warm aan. Wil je de wc brillen eenvoudig schoon kunnen maken, kies dan voor een toiletzitting met Soft Close en Quick Release. Dit systeem zorgt ervoor dat je de toiletzitting met het grootste gemak van de toiletpot kunt halen – het toilet schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig!