Een tuin met meer uitstraling? Neem een tuinbeeld beton

20 december 2022
TuinierenCadeaus voor buiten

Als u een doorsnee tuin prima vindt, dan is het allemaal niet zo moeilijk. Wat gras er in, wat planten, natuurlijk een paadje naar de schuur, en een terrasje waar u van de zon kunt genieten. Zo makkelijk kan het dus zijn om een tuin naar tevredenheid te hebben. Maar wellicht wilt u juist een tuin die niet als veel andere tuinen is, een tuin met wat speciale accenten die iedereen opvallen? Met een tuinbeeld beton maakt u in ieder geval goede sier.

Toch of nog meer dieren in uw tuin

Misschien heeft u geen huisdieren en krijgt u ook weinig vogelbezoek in uw tuin. Dat verandert trouwens al snel als u een waterpartij in uw tuin plaatst, zelfs een schaal met water kan al allerlei gevogelte aantrekken. Maar wat dacht u van tuinbeelden dieren in uw tuin? Ze hebben een aantrekkingskracht op uw gasten, en leveren al stof voor een gesprek. En het grote voordeel van een tuinbeeld dieren is dat ze niet hun behoefte in uw tuin doen.

Betonnen variatie

U kiest het tuinbeeld beton dat in uw tuin en bij u past, maar u bent daar natuurlijk helemaal vrij in. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een tuinbeeld beton van. Zo kunt u op een leuke en originele manier uw hobby of passie delen, en iedereen mag die zien. Eenmaal aangeschaft gaan die betonnen beelden vele jaren mee, en worden ze door weersinvloeden alleen maar mooier. Wilt u graag een betonnen tuinkabouter? Ga gerust uw gang. Maar u kunt natuurlijk ook heel origineel zijn, en een heel ander tuinbeeld beton nemen.

Vissen in uw tuin

Het staat als een paal boven water dat vissen niet kunnen leven zonder water. Dat geldt echter niet voor de betonnen koi karper. Die heeft én geen water nodig, én geen voer. Dat is nog eens goedkoop koikarpers houden. Uw betonnen koi karper verdient uiteraard wel een mooie plek in uw tuin, in de zon, in de schaduw, dat maakt hem verder niet uit. Betonnen beelden geven absoluut extra cachet aan uw tuin en gaan niet snel vervelen. En krijgt u bezoek met kinderen? Die vinden het vast heel leuk als er tuinbeelden dieren in uw tuin te vinden zijn. Wellicht kunt er zelfs een leuk of spannend verhaal bij vertellen, een verhaal dat ze hun leven lang zullen onthouden.