Opslagruimte huren bij een verhuizing

Een opslagruimte kan je om verschillende redenen huren. Een veelvoorkomende reden is een verhuizing, waarbij de inboedel niet meteen in het nieuwe huis gezet kan worden. Stel dat je al uit je huidige woning moet, maar nog niet meteen de nieuwe woning kunt betrekken.

Er moet nog van alles gedaan worden, je moet nog verbouwen of er is een langere levertijd op iets groots, zoals de keuken. Een mooie oplossing is dat de inboedel in de hal van Opslag Berkelland kan worden opgeslagen. Zij verhuren containers waarin de inboedel wordt opgeslagen zolang dat nodig is. 

Het is wel zo prettig dat je inboedel in de buurt wordt opgeslagen en dat er goed voor wordt ‘gezorgd’.

Hoe lang heb je opslag nodig?

De minimale duur is 30 dagen, maar daarna kan je zelf bepalen hoe lang je de container nog wilt huren. Het voordeel van een opslagcontainer in de hal is dat er camerabewaking aanwezig is, dat de hal geïsoleerd en verwarmd is, en dat er alleen toegang verleend wordt met behulp van een alarmtag. Je kunt ook kiezen voor een container bij jou thuis, maar dan zijn de omstandigheden in de hal wel wat minder goed geregeld. 

Opslagcontainer thuis of in de hal huren?

Bij beide opties is de container goed af te sluiten en staan je spullen natuurlijk droog. Het is net wat je handiger vindt. Wil je graag wanneer je maar wilt toegang wilt hebben tot je inboedel, is de opslagcontainer aan huis een beter idee. Kies je voor de opslaghal, dan kan je tussen de aangegeven tijden naar binnen. Dat is een hele brede range, waardoor je echt ruime tijden hebt waartussen je in je container kan. 

Het is dus de moeite waard om beide opties te overwegen. Meer informatie over de voorwaarden kan je vinden op de website van Opslag Berkelland. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ze op. Wil je gelijk een opslagbox huren, dan kan dat gemakkelijk online geregeld worden.