Redenen om te kiezen voor zandblazen

13 oktober 2021
AlgemeenCadeaus voor binnen

Met een zandblazer kun je zand op moeilijk te bereiken plekken aanbrengen. Je kunt deze techniek bijvoorbeeld inzetten als je geen poort of achterom hebt. Door het inzetten van een zandblazer is het aanbrengen van zand snel een eenvoudig geregeld. Het is daarbij ook een bijzonder schone en snelle manier van werken. Ook erg populair voor het uitdiepen van de kruipruimte of het dichtgooien van een vijver. In onderstaand artikel lees je meerdere redenen om zandblazen in te zetten om grond en zand efficiƫnt te verplaatsen.

vijver dichtgooien

Zandblazen

Omdat zandblazen op heel specifieke plekken kan komen is het een efficiƫnte manier van werken waar je absoluut veel plezier van zal hebben. Er kan ook heel specifiek worden bepaald hoeveel er nodig is. Waardoor je nooit met een echt overschot komt te zitten bij het zandblazen. Hoewel zandblazen absoluut niet nieuw is maken nog maar weinig bedrijven gebruik van deze geweldige oplossing. Bij De Kruipruimte Specialist ben je aan het juiste adres als je blaastechniek wilt inzetten.

Zandblazen maakt zwaar werk makkelijker

Waar je voorheen aangewezen was op de kruiwagen is dit nu verleden tijd. Je maakt in een handomdraai gebruik van zandblazen dat werkt met blaastechniek. Waardoor je geen uren druk bent. Daarbij is het ook nog eens een stuk minder arbeidsintensief. Door middel van blaastechniek wordt zand of grond op elke gewenste plek geblazen. Enkel het inschakelen van een specialist in zuig- en blaastechniek is hiervoor nodig. Dit bespaart je ontzettend veel (zware) arbeidsuren en maakt het te verrichten werk voor personeel stukken lichter.

Een veilige manier van werken

De machine maakt vrijwel geen bewegingen. Het zorgt daardoor dat het een veilige manier van werken is. Waarbij je met een graafmachine vrijwel altijd moet opletten op de omgeving van het werk. Ook hoef je niet bang te zijn voor teveel zand of ander materiaal. Omdat er heel specifiek kan worden gespoten, waardoor je altijd genoeg hebt en niet teveel.

Doordat er ook geen rommel achterblijft zorgt alleen dit al dat de werkplek schoon en vooral overzichtelijk blijft. Ben je ook benieuwd geworden? Klik eens langs en krijg antwoord op je vragen, bijvoorbeeld wat kost zandblazen per m3. Het is bij dit soort projecten natuurlijk altijd fijn om te weten wat je kwijt kunt. Door de inhoud van een ruimte te berekenen en te vermenigvuldigen met de prijs per m3 weet je precies wat je kwijt bent.

Klik hier voor nog meer handige tips!