Snel en efficiënt verhuizen doe je zo!

Eindelijk heb je je droomhuis gevonden, je hebt de sleutel overhandigd gekregen en de verhuizing kan beginnen! De periode tijdens de verhuizing kan voor veel chaos en stress zorgen. Er gaat namelijk veel tijd en moeite in een verhuizing zitten! Met de juiste tips en tricks zorg je ervoor dat je verhuizing zo snel en soepel mogelijk verloopt, zonder dat je huwelijk al op de klippen loopt voordat je überhaupt in het nieuwe huis woont.

Verhuisdoos

Een goede voorbereiding is het halve werk

Deze tip lijkt misschien enorm voor de hand liggend, maar is toch belangrijk om genoemd te worden. Een goede voorbereiding is namelijk super belangrijk om de verhuizing met zo min mogelijk stress te laten verlopen. Bedenk vooraf goed of dat je een verhuisbedrijf wilt inhuren of dat je het met behulp van je eigen netwerk doet, huur je een verhuiswagen of doe je het met je eigen auto? Bedenk dit ruim van tevoren zodat je niet nog last-minute een verhuiswagen moet zien te regelen. Dit scheelt uiteindelijk een hoop stress!

Pak strategisch in

Door je spullen strategisch in te pakken, kan je al heel wat werk schelen. Vooral als je straks alles weer moet uitpakken! Met inpakken kun je in principe ruim van tevoren al beginnen. Er zijn genoeg spullen in je huis die mee moeten verhuizen, maar waar je makkelijk een paar weken of dagen zonder kan. Pak die spullen alvast in en laat alleen het broodnodige wachten tot het einde. Zo creëer je meer ruimte en overzicht voor jezelf. Zorg er dus voor dat je niet alles laat wachten tot de laatste dag, dit levert alleen maar stress op!

Daarnaast is het natuurlijk ook handig om in te pakken per kamer en dat duidelijk op de verhuisdoos aan te geven. Zo kan je tijdens het uitladen en uitpakken van de verhuisdoos makkelijk meteen door naar de ruimte waar alles hoort te staan. Scheelt een hele hoop gedoe en tijd!

Hou het gezellig

Een verhuizing stelt vriendschappen en huwelijken flink op de proef. Wie houdt het hoofd koel en wie bezwijkt onder de stress? Zorg ervoor dat je gedurende de verhuizing de gezelligheid er in houdt, iedereen komt jou immers in hun vrije tijd helpen! Als je met leuke mensen bent, kun je van een verhuizing ook een gezellig feestje van maken!

Geen tijd of zin om je verhuizing helemaal zelf te regelen? Huur dan een verhuisbedrijf in! Van Ravels verhuizingen is de ideale partner voor alle verhuizingen in de omgeving van Tilburg.