3 tips voor leuke decoratie in huis

Je bent net op jezelf gaan wonen of bent voor het eerst gaan samenwonen. Verhuizen is niet de leukste klus, maar leuke decoratie uitzoeken voor in je woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes natuurlijk wel! De keuze is reuze en dat maakt het lastig om decoratie uit te zoeken. Lees hier 3 tips over leuke decoratie voor in huis.

Schilderijen aan muur

Tip 1: custom shapes, helemaal in!

Je ziet ze in allerlei verschillende soorten interieurs terug: custom shapes. Wat is het precies? Custom shapes is leuke decoratie in de vorm van hexagon. Dit zijn paneeltjes met zes hoeken en zijn heel origineel vorm te geven. Wil je jouw allerleukste foto’s afwisselen met quotes of abstracte afbeeldingen? Met custom shapes kan het allemaal en ben je zeker van leuke én unieke decoratie. Je kunt er ook voor kiezen om één foto of afbeelding in zijn geheel op meerdere custom shapes te laten drukken. Op deze manier heb je creatieve, unieke en ook nog eens leuke decoratie in huis.

Tip 2: foto op canvas als leuke decoratie

Niet heel nieuw meer, maar wel nog steeds ontzettend trendy. Je ziet ze nog steeds in verschillende woonbladen terug en één van je vrienden heeft er ongetwijfeld één in huis hangen: een foto op canvas. Foto’s zijn er om herinneringen even terug te halen, en door deze af te laten drukken op canvas is dit nóg mooier. Deze leuke decoratie heeft verschillende mogelijkheden. Als je er online naar zoekt, zijn er tal van websites die dit voor je doen. Op de volgende plekken kun je een foto op canvas plaatsen:

  • In de hal, als echte eyecatcher bij binnenkomst
  • In je woonkamer, in het klein of in het groot
  • In je slaapkamer, zodat je daar ook wat leuke decoratie hebt

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar je een canvasfoto kwijt kunt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tip 3: afbeeldingen op hout afdrukken

Een andere ontzettend leuke manier om afbeeldingen en foto’s in je interieur te verwerken is door hout te gebruiken. Kies je mooiste afbeelding of foto uit en laat deze door een professional op hout afdrukken. Als je hout als ondergrond voor je leuke decoratie kiest, haal je natuurlijke elementen in huis. Je voelt de houtstructuur echt, wat de foto of afbeelding nog natuurlijker maakt. Ook voor het afdrukken van jouw kunstwerken op hout kun je online terecht bij genoeg aanbieders. Op zoek naar grote, of juist kleine decoratie met hout? Voor ieder is er wel wat.

Leuke decoratie: jij hebt de regie

Met deze drie tips haal je de leukste decoratie in huis waar zowel jij als je partner blij van worden. Het grootste voordeel van deze drie soorten decoratie is dat ze allemaal volledig te personaliseren zijn. Wil je bijvoorbeeld bepaalde kleuren terug laten komen in je interieur? Dat kan. Jij ontwerpt de decoratie (online, of bij een winkel) en vervolgens wordt dit volledig op maat voor je gemaakt. Ben jij klaar voor gloednieuwe en unieke decoratie?

Op zoek naar meer leuke tips? Kijk hier.