De oktober woonmaand. Maak je huis klaar voor het najaar.

Het is ondanks het nog zwoele weer toch al wel te merken. De bomen beginnen te verkleuren en de dagen worden steeds korter. De zomer is ten einde en de herfst is nu toch echt aangebroken. Dat betekent dat we langzaam minder tijd in de tuin gaan doorbrengen en meer tijd in ons huis. De ideale periode dus om het binnen weer extra gezellig te maken met mooie meubels en accessoires. In veel interieurwinkels is daarom de oktober woonmaand aangebroken. Wat dat inhoudt zullen we je in dit artikel vertellen.

Oktober woonmaand

Niet alleen kledingwinkels komen met een hele nieuwe collectie in deze periode, ook bij woonwinkels kan je nu terecht voor de laatste trends op interieurgebied. Tijdens de oktober woonmaand zie je de nieuwste collecties van alle interieurmerken. Van meubels tot accessoires. Alles in de allernieuwste woontrends en kleuren. Ook zijn er vaak leuke aanbiedingen. Nu is dus de perfecte tijd om je interieur een update te geven.

Maak je woonkamer gezellig

In het najaar brengen we veel meer tijd in huis door dan in de zomer. Het is dan wel zo fijn als het een beetje knus en gezellig oogt. Met mooie sierkussens op de bank in kleuren die bij je interieur passen en een warm plaid om heerlijk onder te kruipen ben je gegarandeerd van heerlijke avondjes voor de televisie. Hou je van koken en lang tafelen met familie en vrienden? Met een nieuw servies en een mooi tafelkleed maak je deze avonden extra feestelijk. Ook kaarsen en kandelaars zorgen voor extra veel sfeer en warmte in huis. Tijdens de oktober woonmaand kan je zien wat de laatste trends zijn op het gebied van accessoires in je woonkamer.

Slapen als een roosje

Met koude winterse nachten voor de boeg wil je natuurlijk ook dat het in de slaapkamer knus en gezellig is. Het wordt al bijna tijd om het zomerdekbed te vervangen voor een lekker warm winterdekbed. En daar moet natuurlijk ook een mooi nieuw overtrek omheen. Ook voor de slaapkamer zie je tijdens de oktober woonmaand de recente modieuze kleuren. Om je slaapkamer wat gezelliger te maken kan je ook op je bed sierkussens en een warme sprei leggen. En wil je voorkomen dat je ‘s ochtends met je blote voeten op een koude vloer stapt? Koop dan een heerlijk warm vloerkleed naast je bed.