De woontrends van 2020

Het nieuwe jaar is inmiddels al begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse woontrends van het jaar. In dit artikel ga ik de leukste woontrends met jouw bespreken. Jaarlijks schrijf ik dit artikel weer en het doet mij altijd goed om te zien hoe de woontrends blijven veranderen. Ik wens je veel leesplezier! 

Less is more 

Je kent het vast wel: leuke spulletjes bij de Ikea of Xenos. Mensen vinden het fantastisch om leuke spullen te kopen en om dat gelijk in huis te plaatsen. Doe dit nou niet! Het resultaat hiervan is dat het huis veel te druk en te chaotisch wordt. Door juist minimalistischer te leven kun je meer ruimte creëren in je huis. Haal spullen in het huis die je echt leuk vind en wilt. Heb je teveel spullen in je huis en wil je ze niet weg doen? Overweeg het dan eens om een opslag te huren of om je spullen te doneren aan een goed doel. 

Natuurlijke kleuren 

Wat is er nou mooier dan het gebruiken van natuurlijke kleuren. Natuurlijke kleuren zorgt voor een fijn en rustgevend gevoel in het huis. Je bent natuurlijk thuis om te relaxen en om je rust op te zoeken. Ik vind het heerlijk om na een lange werkdag thuis in de woonkamer neer te ploffen. Heb jij hulp nodig met kiezen van de juiste kleuren? Dan raad ik het je zeker aan om een bezoek te nemen aan een interieur winkel. Hier werken interieur specialisten die jou heel goed op weg kunnen helpen. 

Verhuizen 

Je ziet het vast vaker voorbijkomen: te koop bord. Ook in 2020 is verhuizen een trend geworden. Bij een verhuizing komt er veel bij kijken. Het verkopen van je huis, het zoeken van een nieuwe woning en alle spullen verhuizen. Ook zaken zoals een hypotheek met BKR komen erbij kijken. Ik vind verhuizen persoonlijk heel vervelend. Alleen is het soms niet anders en dan moet je gewoon naar een ander huis. 

Ik hoop dat ik je een beetje op weg geholpen heb met deze tips. Heb je ervaring met huis kopen met BKR? Ik hoor graag hoe jouw ervaring was.