Een ideale zonwering voorkomt hindernis

Na urenlang zitten in de tuin brandt de zon op de huid. Beeldschermen laten zich moeilijker bekijken door de felle lichtstralen. Een Shutter of een knikarmscherm biedt dan de ultieme oplossing als je naar bescherming zoekt. De constructie zorgt ook voor binnenzonwering in het huis. De shutters houden het zonlicht weg uit de tuin en achter het raam. Met een simpele druk op de knop rolt het luik zich uit. Aanbieders presenteren verschillende designs in hun collecties. Waar let de bewoner eigenlijk op bij het vinden van de aanwinst?

Knikarmscherm handig plaatsen

Puffen van de hitte hoort tot het verleden dankzij de nieuwe toevoeging. Het blijft belangrijk om je type huis in gedachten te houden. Aan een kleine woning past een compacter exemplaar het beste. Voor de overkapping van een riante ruimte komt een grotere variant van pas. Denk goed na of je de zonwering zelf gaat bevestigen. De volgende tips helpen bij wie de klus eigenhandig wil klaren. De voorzijde van het zonnescherm hoort minstens 200 centimeter boven de grond te hangen. Een paar extra helpende handen weerhoudt de doe-het-zelver van onnodige missers. Door het aftekenen met potlood weet je precies waar de creatie zijn plaats vindt. De taak staat bekend als nauwkeurig werk waar ook een boor aan te pas komt.

Vele maanden per jaar

Later in het proces maakt de klusser de beugels vast aan de muur. De installatie lijkt vooral tijdens hoogzomer een uitkomst te bieden. Ondertussen schijnt de zon vaak in het voorjaar al in de tuinen. Ook in september laten de lichtstralen zich nog aan ons zien. Het product levert buiten het zomerseizoen minstens zo veel plezier op. Af en toe valt het licht in je ogen terwijl je achter het raamglas zit. De eigenaar schakelt de constructie met hetzelfde gemak in als binnenzonwering.

Bron: https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/shutters/

Eenvoudig product bestellen

De zonbescherming in een vorm van een shutter vergroot het woongemak voor vele jaren. De uitvinding volstaat ook over het terras van een restaurant of een hotel. De elegante ontwerpen versterken de uitstraling van het pand alleen maar. Vanaf de eerste tot de laatste zonneschijn schept het luik een comfortabele schaduw. De flexibele inzetbaarheid maakt de toevoeging aantrekkelijk om in te investeren. De omvang van de woning speelt een grote rol in de keuze voor een exemplaar. Smaak heeft ondertussen veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Specialisten denken graag met je mee voor de meest passende oplossing. Binnen korte tijd monteer je de aanwinst aan je eigen muren.