Geniet van een prachtige foto op glas

Wil jij jezelf of een ander verwennen door een prachtige foto op glas te laten drukken? Dan ben je bij Boer & van Wijk aan het juiste adres. Profiteer nu van een hoogwaardige afwerking, uitstekende service en een mooie prijs! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

foto op glas

Hoe gaat het in zijn werk?

Het printen van een foto op glas is niet iets wat zomaar iedereen kan doen. Sterker nog, Boer & van Wijk is een van de weinige bedrijven in Nederland die deze service aanbiedt. Dat heeft alles te maken met het feit dat de verschillende handelingen zeer zorgvuldig uitgevoerd moeten worden. Het begint allemaal met het harden van het glas in de oven en het afslijpen van de randen. Dit zorgt ervoor dat het glas stevig en glad is. Vervolgens wordt de foto op de achterkant van het glas geprint, waarna de afbeelding wordt afgedekt met een witte beschermfolie. Deze zorgt ervoor dat de foto op het glas beschermd is tegen beschadigingen en verkleuringen. Van deze folie zie je uiteraard niets terug.

Hoogwaardig resultaat

Door jouw foto op glas te laten drukken, kan je nog jarenlang genieten van een hoogwaardig resultaat. Het glas brengt ten opzichte van andere materialen namelijk vele voordelen met zich mee, zoals:

  • Glas trekt niet krom.
  • Glas heeft een natuurlijkere uitstraling dan plexiglas of acrylaat.
  • Glas is niet statisch en trekt daardoor geen vuil aan. 

Uiteraard zorgen deze voordelen er wel voor dat je meer geld kwijt bent als je je foto op glas laat printen, maar dat is het zeker waard als je het eindresultaat ziet.

Talloze mogelijkheden

Voordat je jouw foto op glas kan laten drukken, zijn er nog een aantal keuzes die gemaakt moeten worden, zoals:

  1. Formaat. Of je nu een enorme foto op de muur wilt hangen of juist liever voor een kleiner formaat gaat: bij Boer & van Wijk kan het allemaal. Het maximale formaat is namelijk maar liefst 300 x 200 cm.
  2. Vorm. Bij Boer & van Wijk hoeft de foto op het glas niet per se rechthoekige te zijn. Je kunt de vorm aanpassen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij benieuwd hoeveel geld je kwijt bent als je je foto op glas laat printen? Vraag dan gauw een gratis offerte aan. Vul je gegevens in, geef de gewenste afmetingen, vorm en dikte door en stuur het formulier op naar Boer & van Wijk. Je kunt de gepersonaliseerde offerte binnen enkele werkdagen terug verwachten, zodat je snel en eenvoudig kunt besluiten of dit de beste keuze voor jou is.

Vragen of opmerkingen?

Zou jij graag iets meer informatie ontvangen voordat je besluit jouw foto op glas te laten drukken door Boer & van Wijk? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. De klantenservice is te bereiken door te bellen naar +31 (0)78 – 616 2000.