Geschikte cadeaus voor een housewarming gift

Een nieuwe woning is een speciale gebeurtenis in je leven. Je wil jouw vriendin, familielid of collega dan ook verrassen met een attent en persoonlijk cadeau. Maar het kan best lastig vinden om een leuk cadeaupakket samen te stellen. Wij geven je een aantal tips voor een geschikt cadeau voor een housewarming gift.

Cadeaus voor in het nieuwe huis

Nieuwe decoratie of handige producten voor in het nieuwe huis zijn altijd een goed idee, zeker wanneer de persoon in kwestie voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Een uitbreiding op de uitzet is dan vaak gewenst en aangezien een verhuizing vaak al veel geld kost, is een cadeau voor in huis fijn om te krijgen. Je kunt kiezen voor een functioneel cadeau, zoals superzachte handdoeken, een groene plant voor in de woonkamer of mooie wijnglazen om samen te toasten op het nieuwe huis. Ga je liever voor een decoratief of leuk cadeau voor haar? Dan kun je denken aan een heerlijke geurkaars, een zachte plaid voor op de bank of een uniek schilderij dat voor extra sfeer in de woning zorgt.

Geef een pakket met cadeautjes

Bij een bijzondere gelegenheid zoals een housewarming mag je gerust uitpakken met een speciaal cadeau. Daarvoor hebben we een hele leuke tip: waarom stel je geen uniek en luxe cadeaupakket van The Wish Label samen? In de webshop vind je ruim 200 producten in allerlei verschillende categorieën, waaronder ook leuke decoratie of artikelen voor in huis. Je kunt heel eenvoudig een selectie aan cadeaus uitkiezen en deze laten verpakken in een van de 6 prachtige cadeaudozen. Je hoeft zelf niets meer te doen, want het cadeaupakket wordt afgewerkt met een lint en strik én je kunt zelfs een persoonlijke boodschap op een kaartje laten printen. Erg handig als je het pakket direct naar de persoon in kwestie laat versturen. Maar je kunt het natuurlijk ook thuis laten bezorgen zodat je het zelf kunt overhandigen tijdens een housewarming.

Geen idee wat de ontvanger graag wil?

Het wordt natuurlijk een stuk lastiger als je niet goed weet waar je de ontvanger blij mee kunt maken. We kunnen daar de beste tip voor geven, namelijk dat je met cadeaus voor in huis altijd goed zit. Iedereen heeft namelijk handdoeken nodig, lekkernijen voor in de snoepkast en zelfs een fles bubbels om samen mee te proosten wordt altijd met liefde in ontvangst genomen. Wil je het helemaal uniek maken? Dan kun je bij The Wish Label gepersonaliseerde cadeaus vinden, die worden voorzien van een naam of datum, bijvoorbeeld de gepersonaliseerde snijplanken. Wedden dat de ontvanger er blij mee is?!

Veel succes met het uitzoeken van een uniek cadeau voor een housewarming!