Jacuzzi op het dak

Of je nu een dakterras hebt of niet, een jacuzzi op het dak klinkt vast niet als een slecht idee. Een jacuzzi op het dakterras voegt natuurlijk een extra toe aan de ruimte waar je optimaal van kunt genieten. Een jacuzzi op het dak hebben betekent dat je nooit meer je bubbelbad en relaxtijd hoeft te delen met een vreemde. Je kunt natuurlijk van je jacuzzi op het dak genieten met je partner, vrienden of familie, maar dat is een stuk prettiger dan je jacuzzi delen met mensen die je niet kent.

Zonder zorgen

En je kunt er natuurlijk ook alleen van profiteren. Er zijn bij Serena Spa allerlei mogelijkheden voor een jacuzzi op het dak. Zolang je dak stevig genoeg is, kun je een jacuzzi op het dak nemen. Serena Spa zorgt dat deze geleverd en geïnstalleerd wordt. Zij maken de jacuzzi’s in de fabriek in Nederland. Je hebt dus ook nog een lokaal product in huis. Of eigenlijk op het dak. Een jacuzzi op het dakterras is natuurlijk een mooie aanwinst. Niet alleen voor jouzelf, maar ook als je je huis op termijn moet verkopen.

Zo min mogelijk energieverbruik

En wie twijfelt vanwege het energieverbruik, is bij Serena Spa aan het juiste adres. Zij maken namelijk gebruik van een flinke laag schuimisolatie. Het schuim zit tussen het bad en de buitenrand tot het maximum gevuld. Daardoor blijft het badwater langer warm, omdat er goed geïsoleerd wordt. Dat betekent dat er niet continu energie nodig is om je bad te verwarmen. Dat bespaart energieverbruik en scheelt daardoor op je energierekening. Er zijn talloze mogelijkheden voor een jacuzzi op het dak of een jacuzzi op het dakterras.

Jacuzzi op het dak

Je kunt een jacuzzi op het dak vinden bij Serena Spa. Zij kunnen ook een jacuzzi op het balkon plaatsen voor je. Alles wordt van A tot Z geregeld als je voor een jacuzzi van hen kiest. Er zijn verschillende inbouwmogelijkheden. Zo zijn er ronde en vierkante jacuzzi’s te vinden. Iedere jacuzzi van Serena Spa heeft een andere indeling voor zit- en ligplekken. Je kiest daarmee precies wat jij wil voor je jacuzzi op het balkon of je jacuzzi op het dak. Ook zijn er vier tinten cederhout die je kunt kiezen voor de buitenkant van je jacuzzi op het dak of balkon.

Klik hier voor meer blogs.