Jezelf beschermen tegen de hete zon

Wanneer je een tuin hebt met veel lichtinval is een goede parasol onmisbaar. Op verschillende momenten op de dag kan de zon heel fel zijn en ook erg warm aanvoelen. Jezelf willen beschermen tegen de zon is dan ook niet zo gek niet. De parasol bij Van der Garde bieden de mooiste parasols en goede bescherming tegen de hete zon wanneer je even in de tuin wil zitten. Daarnaast hebben de parasols een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wil jij meer weten over de parasols bij Van der Garde. In dit artikel lees je hier meer over. 

Welke parasol moet ik kopen?

Wanneer je een parasol wil aanschaffen, is het belangrijk om te weten welke parasol voor geschikt is. Daarom geven we jou een aantal tips om de juiste parasol uit te kiezen. Of je nou voor een grote of kleine parasol kiest, is afhankelijk van de grootte van jouw tuin of balkon. Bij een balkon heb je meestal minder ruimte voor een parasol. Echter is dat geen probleem bij Van der Garde. Hier worden er verschillende afmetingen aangeboden, waardoor je zelf de grootte van de parasol kunt aangeven. Is dit toch niet naar gewenst dan zijn er ook schaduwdoeken. Ook deze zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen. De schaduwdoeken kun je gemakkelijk bevestigen met diverse bevestigingsopties, zoals een paal, schroeven, ketting, anker, schalm of een karabijnhaak. Zelf ken je je balkon natuurlijk beter, waardoor met andere creatieve idee├źn ook zonder deze opties de schaduwdoek kunt bevestigen. 

Welke soorten parasols zijn er?

Van der Garde heeft een breed assortiment parasols. Zo heb je zweefparasols. De zweefparasols worden vastgehouden aan een stok die aan de zijkant van parasol staat en de parasol zelf zweeft boven je hoofd. Het voordeel hiervan is dat er geen stok in het midden van de parasol staat, waardoor je gemakkelijk een tafel kunt plaatsen eronder. Daarnaast heb je ook een stokparasol, waarbij de stok weer wel in het midden van het parasol is gevestigd. Het voordeel hiervan is dat deze parasol minder ruimte inneemt in tegenstelling tot de zweefparasol. Beide zijn relatief gemakkelijk op te bergen voor wanneer je niet meer zo vaak in de tuin of balkon gaat zitten. 

Kortom, in de zon zitten is natuurlijk heerlijk. Echter wil je jezelf soms tegen de zon beschermen. Dit kan met behulp van parasols bij Van der Varde. Er zijn verschillende soorten parasols beschikbaar. Is een parasol toch niet naar smaak, kun je ook een schaduwdoek aanschaffen. Deze zijn geschikt voor minder ruime balkons.