Krabpaal kopen? Kies een kleur die past bij je interieur

Een krabpaal kopen is leuk, want je maakt er je kat blij mee. Maar jij moet er ook blij van worden. Koop daarom een krabpaal in een kleur die bij je interieur past – een van deze beauty’s bijvoorbeeld!

Mensen zijn gek op hun katten. En dat is logisch, want katten zijn geweldig. Ze zijn lief, gezellig, zacht en af en toe lekker gek en eigenwijs. En daar worden we vrolijk van.

Ben jij ook zo gek op je kat? Dan wil je natuurlijk dat je kat blij en gelukkig is. En dat doe je door je kat veel liefde en aandacht te geven en goed voor je kat te zorgen – met een goede krabpaal in huis onder andere.

Een goede krabpaal kopen

Als je een krabpaal koopt kies je het best voor eentje van goede kwaliteit – een krabpaal die gemaakt is van sterke materialen. Want dan gaat een krabpaal namelijk veel langer mee. En dat betekent meteen ook dat je kat er lang plezier van heeft. Maar waar moet je op letten?

5 Tips om een goede krabpaal te herkennen

  • Dikke en sterke sisal zorgt voor een lange levensduur en veel krabplezier
  • Pluche van extra dikke kwaliteit gaat ook veel langer mee
  • Een grote en dikke bodemplaat zorgt ervoor dat de krabpaal niet omvalt
  • Meerdere zachte en veilige slaapplekjes zorgen voor rust bij je kat
  • Voor grote katten: van extra dikke en hoge krabstammen blijft je kat soepel en gezond

Je weet nu met wat voor soort krabpaal je jouw kat het gelukkigst maakt. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat jij blij wordt van de krabpaal. En daarom is het goed om de kleur van de krabpaal af te stemmen op je smaak en de kleur van je interieur.

Krabpalen in prachtige trendkleuren

Als je een krabpaal koopt is het fijn als hij er ook mooi uitziet. En dat hij goed bij je interieur past. Gelukkig worden krabpalen tegenwoordig in hele mooie trendkleuren gemaakt. Mooie stoere grijze krabpalen bijvoorbeeld. Of krabpalen in zachte natuurlijke kleuren. Het merk Petrebels is daarin trouwens extra trendy, want zij stemmen zelfs de kleuren van de pluche en de sisal op elkaar af. Het resultaat? Robuuste krabpalen die prachtig staan in ieder interieur!

Wil je een krabpaal kopen en graag wat advies bij je keuze?

Bel of e-mail dan even naar Petrebels via +31 (0) 73 – 6893 140 of info@petrebels.com. Want hun krabpalenspecialisten kunnen je alles vertellen over katten en krabpalen. En helpen je gegarandeerd om de beste keus te maken!