Op deze originele manieren kun jij foto’s ophangen zonder lijst!

Wil jij je woning meer je eigen plekje maken en een persoonlijke touch geven? Dan is het leuk om foto’s op te hangen of neer te zetten! Je kunt natuurlijk gewoon een lijstje neerzetten of ophangen, maar er zijn veel meer originele manieren om foto’s in je woning toe te voegen!

1.   Canvas

Waarschijnlijk heb je hier ook wel eens zelf aan gedacht of het voorbij zien komen; een foto afdrukken op canvas. Je kunt je foto zo mooi op groot formaat laten drukken! Als je niet kunt kiezen welke foto je wilt, is het ook leuk om een fotocollage op canvas te laten afdrukken! Hang het boven je bed of bij de eethoek en je hebt direct een andere uitstraling!

2.   Fotobehang

Behang is er natuurlijk in verschillende printjes en patroontjes, maar er is ook speciaal fotobehang waarop een mooie foto in groot formaat wordt afgedrukt op behang! Wist je dat het ook mogelijk is om je eigen foto op behang te laten drukken? Je kunt bijvoorbeeld je favoriete vakantiefoto van een mooi uitzicht laten afdrukken. Dit geeft gelijk een wauw effect aan je interieur! Iets originelers ga je zeker niet vinden dan je eigen foto op behang!

3.   Wandrek

Wil je graag een industriële look en je foto’s leuk ophangen? dan is een wandrek misschien een leuk idee! Deze zijn in allerlei soorten en kleuren te verkrijgen en vaak gemaakt van metaal, voor de industriële touch. Aan het wandrek kan je naast foto’s bijvoorbeeld ook kaarten of andere bijzondere herinneringen ophangen. Vooral super leuk in de keuken of in de hal!

4.   Foto op hout of andere materialen

Naast dat je je foto kunt laten afdrukken op canvas zijn er nog allerlei andere materialen waar je tegenwoordig je foto op kunt laten drukken. Hout is bijvoorbeeld ook zo een materiaal waarop je je foto’s kunt afdrukken. Een foto op hout geeft een robuuste en industriële sfeer! Dat is echt een eyecatcher voor in je woning!