Quooker laten installeren door een vakman

Een Quooker is een van de nieuwste uitvinden voor een kraan die de afgelopen paar jaar steeds populairder is geworden. De Quooker is een handige en luxe kraan die in vrijwel elke keuken kan worden geïnstalleerd. Een Quooker is makkelijk te gebruiken, maar zo’n kraan installeren is een stuk lastiger. Om dit goed te doen, kun je dus het beste de juiste vakmensen inhuren die de Quooker voor je installeren. Zo weet je meteen zeker dat het goed wordt gedaan en kan je meteen gebruik maken van je nieuwe kraan. De juiste vakmensen vind je bij Vangasnaarinductie.

Voordelen van een Quooker kraan

Een Quooker is echt de nieuwste uitvinding als het gaat om kranen. Naast de normale standen van koud en warm water, kun je uit deze kraan ook gefilterd water en water met bubbels laten komen. Daarnaast als een van de belangrijkste functies, kun je kokend water uit de kraan laten komen. Daar komt ook de naam van deze kraan vandaan. Erg handig als je pasta of rijst moet koken of even een lekker kopje thee wilt zetten. Je stelt de kraan in op kokend water en je hebt binnen een paar secondes een glas of pan vol.

 De juiste vakmensen installeren je Quooker kraan

De vakmensen bij Vangasnaarinductie helpen je met het installeren van de Quooker kraan. Niet alleen kun je de kraan daar bestellen, met de levering komt ook de installateur mee. Deze zal het juiste gereedschap meenemen voor het monteren van de kraan in het keukenblad en voor het juist aansluiten op het waternet, stroomnet en de afvoer. Dan weet je zeker dat het meteen goed gebeurd is en gebeurd het netjes. Dan kun je gaan genieten van bubbeltjeswater uit de kraan en gekookt water binnen een paar seconden hebben.

Voordelen van een Quooker kraan

Een Quooker kraan is ideaal omdat je precies de hoeveelheid water kunt tappen uit de kraan die je nodig hebt. Dit is met de waterkoker natuurlijk niet het geval en als er dan kokend water in de waterkoker blijft zitten kan dit resulteren in kalkaanslag en andere ongemakkelijkheden. Ook voor je energierekening is Quooker ideaal, met name de Quooker combi verbruikt minder dan 50% de energie die een boiler gebruikt. Ideaal want je kunt veel geld besparen en daarvan kun je bijvoorbeeld weer andere leuke Quooker functies kopen zoals de CUBE waarmee je bruisend water kunt tappen.