Sfeervolle en luxe LED verlichting


Steeds meer mensen kiezen ervoor: LED strips. Het is een luxe en sfeervolle vervanger van de ‘normale’ verlichting in diverse ruimtes. Niks voor niks kiezen steeds meer bedrijven en particulieren ervoor om de lampen te vervangen door LED strips. Er zijn immers geen lampen meer nodig die persé bij het interieur moeten passen. Toch zijn niet veel mensen bekend met de mogelijkheden van LED strips. Wat zijn LED strips? Waar kun je LED strips toepassen? Vragen waar we graag op deze pagina antwoord op geven.
 

Wat zijn LED strips?

LED strips zijn veel kleine micro-ledjes op een flexibele strip. Door de flexibiliteit van de LED strip kun je deze verlichting op veel plekken aanbrengen. Je moet de LED strip echter wel aanbrengen met zogeheten LED strip profielen. Deze LED strip profielen dienen als drager van de LED strip en zijn tevens te monteren. Je hebt LED strip profielen in vele soorten en maten waardoor je de LED strips op veel plekken kunt aanbrengen. Wil je bijvoorbeeld een LED-strip in de hoek plaatsen? Kies dan voor een LED strip profiel met een 90 graden hoek. Maar wist je ook dat LED strips achter stucwerk geplaatst kan worden met LED stucprofielen? Gaaf he! Neem dus vooral eens een kijkje op hetledhuis.nl die het grootste aanbod LED strip profielen van Nederland aanbiedt. Waar je de LED strips ook wilt plaatsen, bij HET LED HUIS slaag je altijd.

Waar kun je LED strips toepassen?

LED strips kun je op heel veel plekken toepassen. Je dient echter rekening te houden met LED-voedingen die de LED strip voorzien in stroom. Tevens is het mogelijk om een LED controller toe te passen waarmee je de LED strips kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld de LED strips dimmen of feller laten schijnen. Of sluit LED strips aan met bewegingssensoren. Uitermate geschikt voor LED trapverlichting waarbij de traptreden verlicht worden wanneer je de trap op- of afloopt. Niet alleen sfeervol maar ook zeer veilig. Met schemer of in het donker met een wasmand de trap op en af is vele malen veiliger geworden. Wacht dus niet langer, neem een kijkje op hetledhuis.nl en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Kijk voor meer inspiratie op: https://woontuinmagazine.nl/