Tijdschriften in huis opbergen? 3 handige manieren!

13 oktober 2021
TipsCadeaus voor binnen

Ben jij ook een groot liefhebber van tijdschriften? Dan heb je vast ook moeite om voor deze tijdschriften een juiste plek te vinden. Dat is ook logisch want voor je het weet heb je een hele stapel met tijdschriften. Daarom hebben wij de beste manieren om jouw tijdschriften netjes op te bergen. 

1. Leg tijdschriften in een stapeltje op tafel

Natuurlijk zijn tijdschriften gewoon om te lezen! Die moet je niet verbergen in een kast waar je ze vergeet en uiteindelijk niet meer aan het lezen ben. Leg daarom een stapeltje met de nieuwste tijdschriften eens op de eet of keukentafel. Daar worden ze immers veel sneller gepakt en gelezen. Waarbij het bijna moet lijken alsof ze nog opgeruimd moeten worden. 

2. Berg tijdschriften op in een boekenkast

Er zijn praktische boekenkasten die je in een hoek kunt plaatsen. Deze zijn bij voorkeur ook geschikt voor het opbergen van tijdschriften. Zo is er altijd wat te pakken om te lezen. Een leuke manier is om tijdschriften opzichtig te plaatsen. Ze vertellen vaak meer dan je denkt en zeg nu eerlijk, wat is er leuker dan snel een tijdschrift kunnen pakken.

3. Leg ze in een mand onder tafel

Er zijn tal van leuke mandjes te krijgen. Deze kun je perfect gebruiken om je tijdschriften in op te bergen. Makkelijk naast de bank of onder een tafel te plaatsen. Daardoor zijn ze snel en makkelijk te pakken om te lezen. 

Kies bij voorkeur niet een te grote mand. Omdat je anders voortdurend aan het stapelen bent zonder dat je de tijdschriften daadwerkelijk zal gaan lezen. Zorg dat oude gelezen tijdschriften een andere plek krijgen. 

Ga op zoek naar meer inspiratie

Naast bovenstaande drie manieren voor het opbergen van tijdschriften zijn er nog genoeg andere opties. Het is dan ook goed om te zoeken naar andere manieren die perfect passen bij jouw interieur. Op social media kanalen als Pinterest en Instagram zijn honderden verschillende manieren om creatief je tijdschriften in je interieur op te bergen te vinden. Zo berg je gemakkelijk de tijdschriften op en ziet het er ook nog leuk uit. Een ontzettend leuk idee is een houten trapje tegen de muur plaatsen om vervolgens de tijdschriften opengeklapt over de tredes heen te hangen. Dit ziet er ontzettend leuk en creatief uit. Een ander origineel idee is om een houten kratje op z’n kant te zetten en vervolgens daarin de tijdschriften op te stapelen. Meer van deze ideeën zijn te vinden op social media, maar kijk ook eens in woonbladen.

Proefabonnement afsluiten

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift om te lezen? Kijk op Proefabonnementkrant.com voor alle mogelijkheden die er zijn. Je zal versteld staan van de korting die je kunt krijgen en leuke inspiratie voor nieuwe woon bladeren. Zo’n proefabonnement is ideaal voor als je nog niet helemaal zeker weet of een bepaald tijdschrift wel écht iets voor jou is.

Op zoek naar meer tips? Hier kun je onze andere blogs met tips vinden.