Welke horeca terrasstoelen zijn populair?

21 september 2022
AlgemeenCadeaus voor binnen

Wanneer je een horeca zaak hebt met terras dan is dat toch wel het visitekaartje van je bedrijf. En dan wil je graag dat het er ook goed en netjes uitziet. Het terras is het eerste wat de klanten zien en door de juiste uitstraling trek je klanten ook aan. 

Waar let je op bij de aanschaf van terrasstoelen?

Het is natuurlijk belangrijk dat de sfeer van het terras goed is. Wanneer dat de reden is dat klanten jouw terras kiezen wil je ook graag dat ze nog lang blijven zitten. Daarom is het ook wel heel erg belangrijk dat je stevige en comfortabele stoelen hebt staan. Daarbij komt dat de stoelen ook wel weersbestendig moeten zijn en je wilt ze eenvoudig kunnen schoonmaken. Het is natuurlijk handig dat je de stoelen kan stapelen. Dit neemt minder ruimte in wanneer je na sluitingstijd het terras opruimt. 

Welke horeca terrasstoelen zijn de beste?

Er zijn verschillende uitvoeringen, kleuren en maten van horeca terrasstoelen. Er is natuurlijk voor ieder terras wel een terrasstoel en ook voor ieder budget. Het is natuurlijk ook wel belangrijk dat een klant lekker kan zitten op een terrasstoel. 

Je kunt kiezen voor de stapelbare terrasstoelen omdat deze na sluitingstijd in elkaar te zetten zijn en ze nemen ook niet veel plaats in. De kleuren van de stoelen kan je zelf kiezen. Het is natuurlijk wel zo mooi dat je voor een kleur kiest wat ook bij het pand past. 

Materiaal van de terrasstoelen

We weten allemaal dat de weersomstandigheden invloed kunnen hebben op de terrasstoelen. Daarom is het altijd goed om voor het juiste materiaal te kiezen. Je kunt kiezen om te gaan voor de volgende horeca terrasstoelen:

  • Stalen terrasstoelen: Dit zijn vaak zware en robuuste terrasstoelen die goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen
  • Polypropyleen terrasstoelen: Dit zijn terrasstoelen met een beperkt budget en zijn licht gewicht
  • Aluminium terrasstoelen: Dit zijn de meest populaire terrasstoelen omdat ze roestbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn
  • Houten terrasstoelen: Hout houdt geen warmte vast en door het zware materiaal blijft het op de plek staan bij harde wind. Ze hebben wel onderhoud nodig.