Wil je een (gaming) pc voor thuis bestellen?

Wanneer je een nieuwe pc aan wil schaffen voor thuis moet je je eerst goed oriënteren wat voor pc je wil hebben: waar ga je hem voor gebruiken? Welke functies en programma’s moeten er op zitten? Bij een pc bestellen wil je natuurlijk geen miskoop doen, want het is immers een aankoop voor jaren! Daarbij moet je ook rekening houden met je budget. Hoeveel wil je uitgeven aan de pc? Tegenwoordig is het zeker niet nodig een dure nieuwe pc aan te schaffen, er zijn heel veel goede en mooie refurbished pc’s, met daarop alle functies en programma’s die jij wenst. Deze kun je via internet kopen, of bij bedrijven die ict-apparatuur refurbishen eenvoudig bestellen.

Refurbished houdt in, dat een reeds gebruikte pc wordt opgeknapt om hem een tweede leven te geven. Alle benodigde programma’s worden er opnieuw op gezet, zodat jij tegen een lage prijs deze pc in huis kunt halen. Deze manier van iets nieuws kopen is ook nog eens goed voor het milieu. De PC moet ook enigszins bij je interieur passen. Je kunt daarom dus ook selecteren op uitstraling van de kast zodat alles goed staat bij de rest van je interieur.

Een goede gaming pc

Wanneer je een pc speciaal voor games wil kopen, moet je je van tevoren goed bedenken wat je nu precies wil. Gaming computers zijn er in vele soorten en maten. Voor ieder wat wils, dus ook voor jou! Gaming pc’s worden steeds populairder en door de lockdown door corona en het vele thuis zitten des te meer. Je kunt jezelf er uren lang mee vermaken. Veel bedrijven bouwen zelf de gaming pc’s, aan de hand van professionele hardware. Vaak krijg je ook 2 jaar garantie bij een gaming pc bestellen. Waar moet je nu op letten bij het kopen ervan? Een gaming pc heeft een veel sterkere grafische videokaart dan een gewone pc. En een krachtigere processor, een zwaarder moederbord, en meer RAM geheugen. Zo kun je zelfs de meest uitgebreide videogames spelen zonder dat de pc traag wordt. Let er ook op dat je voor een behuizing kiest met een goede ventilatie!

Zoutlamp kopen?

Het is heel leuk zo’n pc, of gaming pc, maar deze geeft, of je het nu wil of niet, veel straling af. Ook andere apparaten geven deze straling af: zelfs de koelkast. En wat dacht je van de wifi van de buren? Heel veel mensen merken hier niets van, maar tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die last hebben van electromagnetische velden. Je kunt hiervoor een zoutlamp kopen. Een zoutlamp kan een heel positief effect op de atmosfeer in jouw huis hebben. Een zoutlamp van Himalaya zoutsteen is gemaakt van roze zoutkristallen, welke zijn gewonnen uit de rand van het Himalayagebergte. De zoutlamp kan de elektromagnetische straling die overal om ons heen is neutraliseren. Ook op kantoor waar je veel met computers werkt, kan dit een enorm positief effect hebben. Veel mensen hebben hier al baat bij. Heb je interesse?