5 populaire woonaccessoires om cadeau te doen aan klanten en relaties

Woonaccessoires zijn populaire en effectieve promotiegeschenken. Mensen komen ze elke dag tegen in huis waardoor ze telkens weer in aanraking komen met je naam of logo. Daarom is het een goed idee om je bedrijf of organisatie te promoten door een bedrukt of geborduurd woonaccessoires weg te geven! Hieronder vind je 5 populaire woonaccessoires om cadeau te doen aan klanten, zakenrelaties of werknemers. Laat je inspireren!

woonaccessoires

Fotolijst

Fotolijsten zijn populaire woonaccessoires. Ze maken het interieur persoonlijk en identiek. Daarnaast krijgt een fotolijst meestal een mooie plek in de woonkamer. Daarom is het een perfect relatiegeschenk wat zeker de aandacht trekt!

Klokken

Mensen kijken een paar keer per dag op de klok. Een klok met een eigen logo is daarom een perfect relatiegeschenk. Zorg dat je een mooie stijlvolle klok cadeau geeft. Zo krijgt de klok met jouw logo vast en zeker een prominente plek in de woonkamer!

Kaarsen

Kaarsen trekken de aandacht naar zich toe in het interieur. Ze brengen sfeer en zijn niet weg te denken in huis. Vooral luxe kaarsen die een lekkere geur verspreiden vallen vaak in de smaak bij mensen. Dit maakt het een dankbaar relatiegeschenk!

Gastendoekjes

Gastendoekjes zijn kleine handdoekjes die in het toilet of de badkamer kunt hangen voor de gasten om hun handen aan af te drogen. Elke keer dat ze dit doen zien ze jouw logo of naam opnieuw. Dit maakt het een effectief promotieartikel.

Fleece dekens

Fleece dekens zijn een handige woonaccessoires voor zowel in de zomer als de winter. Je legt ze op de bank of op het terras om je warm te houden tijdens de koudere avonden. Een dankbaar geschenk die zeker in de smaak valt en een leuk item om cadeau te geven! Fleecedekens borduren is voordelig en een leuke manier om je logo, merk of naam onder de aandacht te brengen.

Voor het borduren of bedrukken van de producten zoals fleecedekens of handdoeken kun je terecht bij een textiel groothandel. Zij kunnen de geschenken snel leveren zodat je de artikelen spoedig kunt uitgeven aan je klanten, en zakenrelaties.

Klik hier voor meer over wonen