Alles over staalmathekwerk

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, staalmathekwerk. Het is de ideale oplossing om iets mee af te zetten. Staalmathekwerk wordt super veel gebruikt bij bedrijven. Dit type hekwerk bestaat uit een staalmat-vulling wat het een robuuste oplossing maakt. Doordat het een stevig hekwerk is, biedt het een optimale bescherming tegen vandalisme.

Waarvoor kan je het gebruiken?

Staalmathekwerk wordt op vele verschillende manieren gebruikt. Het wordt gebruikt als afscherming voor plekken waar je niet mag komen, maar het kan ook gebruikt worden als bescherming tegen gevaarlijke plekken. Staalmathekwerk wordt ook ontzettend veel gebruikt rondom parkeerplaatsen. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van buizen, kan je nog goed door de hekken heen kijken. Dit zorgt ervoor dat er geen dode hoeken ontstaan. Je kan dus alles nog goed in de gaten blijven houden.

Maatwerk

Je hebt ontzettend veel verschillende soorten en maten. De hekwerken worden op maat afgemeten, zodat het perfect past op de locatie. Er zijn ook ontzettend veel verschillende hoogten, uitvoeringen en kleuren. Je kan het hekwerk dus aanpassen op de kleuren van je bedrijf bijvoorbeeld. Dit zorgt voor een mooi algeheel plaatje.

Veiligheid voor kinderen

Staalmathekwerken hebben in basis geen uitsteeksels of andere scherpe punten aan de hekwerken. Hierdoor biedt het dus ook een veilige vorm van beveiliging, ook voor kinderen en dieren. Je zit ook dat deze hekwerken veel worden gebruikt bij nieuwe speelplaatsen. Als je er namelijk voor zorgt dat het hekwerk de juiste hoogte heeft, is het niet mogelijk dat kinderen er overheen klimmen. Dit zorgt er dus voor dat kinderen minder snel een verkeerde kant oplopen bij een speelplaats. Dit is vooral handig bij plekken weer een autoweg naast zit.

Ideaal voor camerabewaking

Omdat de hekwerken gemaakt zijn door losse buizen, kunnen ook de camera’s nog steeds door de hekken heen kijken. Hierdoor kunnen mensen niet ongezien achter het hek langslopen. Ideaal voor bedrijven die veel last hebben criminaliteit of vandalisme.

Ben je nog op zoek naar een staalmathekwerk neem dan een kijkje op de website de volgende website: https://messcher.nl/buitenhekwerk/staalmathekwerk/