De mooiste tv-wand die jouw interieur compleet maakt

Houd jij ook zo van een interieur met een luxe uitstraling. Een tv-wand in de woonkamer of ergens anders in huis maakt dit helemaal af. Laat je inspireren door verschillende wanden die op maat gemaakt zijn. Zo kan jij jezelf ook voorstellen in de wereld van luxe. Het huis is immer de plek waar je volledig tot rust kunt komen. Dan is het toch heerlijk om een filmavond te kunnen houden met familie en vrienden in stijl.

Woonkamer met tv aan wand

Een tv-wandkast op maat

Een luxe uitstraling is snel bereikt met een op maat gemaakte inbouwkast. Uiteraard met een perfecte uitsnijding voor jouw televisie. Deze tv-wandkast heeft het mooiste effect wanneer het de gehele muur bedekt. Het voordeel van deze op maat laten maken is niet alleen de perfecte pasvorm voor jouw muur en televisie. Tevens luisteren de professionals naar al jouw huis. Ook bekijken zij wat het beste in jouw interieur past. Vervolgens is een helder plan in actie gezet voor het optimale resultaat. Keuze moeten gemaakt worden betreffend de stijl indeling, kleur en afmeting.

Een cinewall met haard

Je kunt er ook voor kiezen om voor extra luxe te gaan. Naast een regulier of zwevend tv-meubel is dus een complete wand mogelijk. Maar met een cinewall met haard ga je nog een stapje verder. Een cinewall houdt in dat de kast is aangepast op een grote televisie. Deze zijn vaak in de zogenaamde metropolitan luxury stijl opgezet. Uiteraard biedt dit meubel extra veel luxe en comfort. Daarnaast kenmerkt de stijl zich door strakke lijnen, hoogglans en metallic afwerkingen. Tevens is een flinke portie glamour mogelijk. Ook een cinewall is compleet op maat gemaakt, waardoor alles mogelijk is.

Waar moet je aan denken bij de aanschaf

Een hele wand rondom jouw televisie zorgt voor veel opbergruimte. Daarbij is het belangrijk om vooraf na te denken welke voorwerpen je er allemaal in kwijt wilt. Hierdoor is het namelijk snel bepaalt hoeveel deuren de cinewall moet hebben. Naast deurtjes kan de tv-wand ook over lades of zelfs nissen beschikken. Bij de afwerking kan je ook opties zoals verlichting en greep loze kastjes kiezen. Het materiaal van een tv-wand of kast bestaat vaak uit eiken fineer of glad MDF. Beide hebben hun voordelen in gebruik en afwerking. Als laatste is dus ook een haard een optie.

Kijk voor meer inspiratie op: www.woontuinmagazine.nl