Dé specialist in beeld en geluid! 

1 november 2022
TipsCadeaus voor binnen

Heb jij een nieuwe speaker, koptelefoon, televisie, soundbar of ander elektronische apparatuur nodig? Dan ben jij bij iEar Tilburg aan het juiste adres! Ons team, met een ruime keuze aan experts, is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor beeld en geluid. Wij helpen jou perfect bij het maken van de beste keuze. Met ons specialisme in high-end audio, home cinema, streaming audio en domotica geven wij jou een passend advies over platenspelers, soundbars en versterkers tot aan home cinema’s en 8K televisies. 

Een unieke beleving in Tilburg

Met een vestiging in Tilburg en Amsterdam geven wij de mogelijkheid het gehele assortiment te bekijken en te beluisteren. Onze winkels beschikken over demonstratie ruimtes, in deze ruimtes krijg je een unieke ervaring van beeld en geluid. Audio wil je horen, beeld wil je beleven, online geniet je al van foto’s, video’s en specificaties, maar voor de echte beleving ben je welkom om de producten te komen bekijken en te beluisteren in de speciaal ingerichte luisterruimtes en experience rooms. Daarnaast geven onze experts een passend advies en voorzien jou van de juiste informatie. 

De iEar’ vestiging in Tilburg is gelegen aan de rand van het centrum en beschikt over maar liefst zeven luisterruimtes. Wij zijn in 5 minuten te bereiken vanaf snelweg A58 en het Centraal Station Tilburg is op loopafstand gelegen. Zes dagen in de week zijn wij vanaf 10:00 uur geopend voor al jouw vragen en wensen. Onze locatie in Tilburg beschikt over zes experts die samen met jou ontdekken wat het beste bij jou past. Onze experts delen met passie en liefde al hun kennis om tot de beste keuze te komen. Maak een luisterafspraak en zij helpen jou met hun ruime ervaring om het beste systeem samen te stellen. Op voorhand bereiden wij de ruimte helemaal voor op jouw komst, de gewenste apparatuur wordt klaargezet en wij koppelen de juiste expert aan jouw wens. Na een korte uitleg over de producten start het luistergedeelte, hierin mag je alles testen, je eigen muziek beluisteren en geniet je ongestoord zonder afleidingen. Maak een afspraak en wij reageren binnen één werkdag op jouw aanvraag. 

Wij verwelkomen jou graag bij onze vestiging in Tilburg, hier delen wij al onze kennis en liefde voor het vak en nemen alle tijd om jou de beste ervaring te geven in één van onze zeven luisterruimtes!