Dé musthaves voor je tuin

Ultiem genieten van deze zomer? Gezellig buiten BBQ’en, heerlijke ontstress momenten en zomerse borrels. Met deze musthaves maak je je balkon, terras of tuin helemaal klaar voor het mooie weer. Gegarandeerd relaxen!

Creëer schaduw

De zon is heerlijk, maar soms heb je nu eenmaal behoefte aan wat schaduw. Geen probleem. Met een schaduwdoek in je tuin is dit opgelost. De schaduwdoek is verschillende soorten en maten is geschikt voor iedere tuin. Het geeft bescherming tegen de zon terwijl je nog wel van je tuin kan genieten. Tevens gemakkelijk te monteren en demonteren. Knoop hem vast waar jij maar wilt. Ideaal. Denk bij het ophangen van het schaduwdoek goed na waar je hem wilt hebben. Vragen waar je over na kan denken zijn. Is het een plek waar je vaak zit? Waar komt de zon op en waar gaat de zon onder? En op welk moment van de dag wil ik dan graag schaduw hebben?

Ontspannen in je hangmat

Als het over ultiem genieten gaat, dan kan een royale Luilak hangmat natuurlijk niet ontbreken. Het is dan ook dé musthave voor in je tuin. Heerlijk ontspannen na een lange dag werken of een powernap op een warme zomerdag. Een hangmat is ook leuk voor kinderen. Geloof ons. Kinderen houden van hangmatten! Bij het kiezen van de hangmat zijn de kleurtjes en het design natuurlijk mega belangrijk. Houd daarnaast ook rekening met de grootte van de hangmat. Kies bijvoorbeeld een hangmat 2 personen of familie hangmat om optimaal te genieten. In Zuid-Amerika zeggen ze altijd, hoe groter de hangmat hoe comfortabeler. En wij zijn het helemaal eens met deze échte experts. Geniet van een prachtige, royaal grote, hangmat in je tuin. 

Warm bij het vuur

Sluit je ogen. En denk eens aan een fijne zomeravond met familie of vrienden. Buiten zitten om het haardvuur. Droom jij hier ook van? De musthave in je tuin is dan ook een haardvuur. Het geeft sfeer, licht en natuurlijk warmte. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld een vuurkorf, vuurtafel, vuurschaal of een ouderwets kampvuur. Het authentieke kampvuur geeft je een écht outdoor gevoel en brengt gezelligheid en saamhorigheid. Het voordeel van een vuurtafel is dat het vaak een gashaard is. Hiermee heb je geen last van rook. Daarnaast kan je de vuurtafel gemakkelijk onder een overkapping plaatsen en er het hele jaar door van genieten.