Duurzame en unieke deuren bij Skantrae

9 februari 2024
WonenCadeaus voor binnen

Het maakt niet uit naar wat voor een deur je opzoek bent, bij Skantrae kan iedereen terecht. Of je nou een binnendeur of een buitendeur, een vlakke boarddeur of een luxe paneeldeur nodig hebt, Skantrae heeft de perfecte deur voor jouw huis.

Over Skantrae

Skantrae is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Het merk is gevestigd in Zevenaar en heeft zoals eerder benoemd een breed assortiment. Skantrae is een trendsettend merk, wat zorgt voor een onderscheidend en actueel aanbod. Verder heeft Skantrae grote hoeveelheden voorraad beschikbaar en dus korte levertijden. Hierdoor heb je nog sneller jouw perfecte deur in huis. Bekijk hier de mooiste Skantrae deuren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Skantrae hecht veel waarde aan de kwaliteit van producten. Tegelijkertijd vindt Skantrae het belangrijk dat ook de prijzen aantrekkelijk blijven. Om dit na te streven is het merendeel van de deuren voorzien van een KOMO-certificaat. Dit wil zeggen dat de deuren van Skantrae lang meegaan, lang mooi blijven en bestand zijn tegen zware omstandigheden.

Ook vindt Skantrae duurzaam produceren belangrijk. Daarom worden bijvoorbeeld houten producten, waar mogelijk, geproduceerd van verantwoorde materialen. Niet alleen wordt hierbij rekening gehouden met ons milieu en onze oerbossen, maar ook met werk- en leefomstandigheden op de productielocaties. 

Verder helpt Skantrae met verduurzamen bij jou thuis. Skantrae biedt namelijk isolerende voordeuren. Deze NEXT isolerende voordeur zorgt ervoor dat de warmte in je huis blijft, waardoor je stookkosten dalen. Deze deuren zijn ook nog eens licht in gewicht en daardoor gemakkelijker te monteren. 

Veiligheid

Niet alleen biedt Skantrae een breed assortiment, kwaliteit en duurzaamheid, maar ook een stukje veiligheid. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld bij glazen binnendeuren speciaal veiligheidsglas. Dit type glas voldoet aan de NEN 3569-norm en is 5 keer sterker dan normaal glas. Het zorgt er dus voor dat jouw deur makkelijk tegen een stootje kan als je deze bijvoorbeeld per ongeluk hard dichtslaat.

Deurbeslag 

Naast de verschillende soorten deuren biedt Skantrae bijpassend deurbeslag. Accessoires zoals krukken, klinken en bevestigingsmaterialen zijn namelijk allemaal te vinden in het assortiment. Dit zorgt ervoor dat je jouw deur uniek en compleet kunt maken en passend bij jouw eigen stijl. 
Ben je nou geïnteresseerd en wil je graag een echte Skantrae deur voor in jouw woning? Kijk dan eens op deurnodig.nl. Deurnodig zorgt ervoor dat jij gemakkelijk je eigen unieke deur kunt samenstellen en bestellen!