Een betontafel als eyecatcher in huis

Een eettafel is in veel interieurs het middelpunt van het huis. Het is dé plek in huis waar iedereen samenkomt, waar heerlijk gegeten wordt en waar een drankje gedronken wordt met familie en dierbaren. Veel meer dan een bank in de woonkamer, biedt een fijne eettafel een perfecte plek om te kletsen en samen te zijn. Een mooie eettafel is daarom in iedere inrichting heel belangrijk. De tafel moet ook zeker groot genoeg zijn om met z’n allen aan te zitten. Maar dat niet alleen – een eettafel mag ook best opvallen in je interieur. Als je het hebt over opvallen, dan heb je het over betontafels. Met een betontafel in je interieur sla je de plank nooit mis! 

Meubels met betonlook

Meubels van beton of met betonlook zijn al lange tijd niet meer weg te denken uit woon- en interieurwinkels. De robuuste meubels geven een stoere en industriële look aan iedere kamer. Met een betontafel in huis maak je een echt statement van je eettafel. Een betontafel past nagenoeg in ieder interieur. Of je nou houdt van een strakke sobere inrichting, van een landelijke inrichting of een inrichting met veel accessoires en kleur – een betontafel maakt het geheel helemaal af. De betonnen tafels geven een stoere touch aan je eetruimte. Maak de betontafel af met een beton tafel onderstel van staal. Een stoer stalen onderstel in combinatie met een betonnen tafelblad geeft een prachtig resultaat met een industriële uitstraling. 

Beton tafel schoonmaken

Een betontafel ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook het voordeel dat hij heel eenvoudig schoon te maken is. Vooral voor een eettafel is dit een voordeel dat zeker genoemd moet worden. Eettafels worden in haast ieder huishouden intensief gebruikt, dus het is belangrijk dat een tafel makkelijk te onderhouden is. Met een betontafel ben je hiervan verzekerd. Kringen op de tafel zijn verleden tijd met een betontafel, en ook vlekken zijn zo te verwijderen met een vochtig doekje. Ben je gezegend met een grote eetkamer, en wil je graag een extra grote betontafel? Dan kun je de betontafel gewoon op maat laten maken. Met een betontafel op maat kun je de maten van je nieuwe tafel geheel naar wens aanpassen.