Een goede elektricien in de omgeving van Veenendaal vinden

15 maart 2021
TipsCadeaus voor binnen

Ik had met spoed een elektricien nodig in de omgeving van Veenendaal. We hadden een aantal maanden geleden een grote stroomstoring bij ons in huis en daarbij is behoorlijk wat beschadigd geraakt. In het begin had ik geen idee wat ik moest doen en dacht ik ook wel dat de schade meeviel. Maar na alles goed te hebben gecheckt was het tijd om een elektricien te bellen want dit kon zo niet langer meer. Maar daar hadden we ook nog eens een probleem mee.

Een ervaren elektricien nodig voor mijn probleem in de buurt van Veenendaal

Het probleem die de huidige elektricien uit de omgeving Veenendaal had met ons, was dat hij altijd veels te veel vroeg qua prijs. Op een gegeven moment waren we wat echt zat en werd het tijd om naar een ander te zoeken. Ik ben naar verschillende familieleden en vrienden gegaan om te kijken of zij een goede suggestie hadden liggen. Uiteindelijk kwamen mijn goede vrienden met een elektricien die goede prijs had en daarbij ook jaren ervaring had in zijn vak. We kregen de contactgegevens van dit bedrijf en hebben meteen hun gebeld. Binnen no-time kregen we antwoord en konden we alles bespreken.

Een goed bedrijf

Nadat we onze situatie hadden besproken, konden ze meteen in die zelfde week nog langskomen om naar onze spullen te kijken. Dit vonden we al goede service en daarbij waren ze ook nog eens erg vriendelijk. Toen ze bij ons in huis waren gingen ze rustig hun werk doen en binnen een aantal uren hadden ze alles regelt. Ze bleven nog even bij ons om nog uit te leggen hoe het is gebeurt en hoe we dit kunnen voorkomen de volgende keer. Dit vonden we erg fijn en we hebben meteen een kaartje van hen bij ons gehouden, als er nog een keer wat fout gaat weten wij wie we moeten hebben.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in uw omgeving en die ook nog eens een dienst verleent voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van www.timmer-installaties.nl voor meer informatie.

Lees hier over meer woontips