Findoor binnendeuren

Bekijk de Findoor binnendeuren en de mogelijkheden daarin. De deuren zijn van hoogwaardig MDF, daardoor mooi af te werken ook al zijn hierin diverse opties. Alle deuren hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Findoor en de HPL-board binnendeuren zijn duurzaam, en tezamen met het hang- en sluitwerk is het een stijlvol geheel. Lees in deze blog over de vele opties die er zijn.

Afgelakte binnendeur met of zonder ruit

Voor iedere ruimte is er een binnendeur te vinden. Findoor is hierin uniek, zij hebben ook de brandvertragende deur in het assortiment. Van oudsher was de deur naar de ruimte waar de CV-ketel is een brandvertragende deur, het is een goede zaak dat zo’n deur verkrijgbaar is. De Findoor en HPL-board binnendeuren zijn in alle stijlen en uitvoeringen te verkrijgen. Bijvoorbeeld een deur met ruit is leverbaar. Ook van oudsher had de de WC-deur een bovenlicht, bovenaan de deur een matglas ruit. Dit is handig, want zo is van buitenaf te zien of dat het licht aan is of niet. Al deze klassieke handigheidjes zijn leverbaar. Uiterst modern is de stalen binnen deur met veel glas, echter dat is een forse investering waarvan de vraag is of dat het mode blijft. Een transparante deur kan op termijn tegen gaan staan omdat het rommelig kan overkomen. Findoor heeft de ideale tussenoplossing, en dat is een staallook binnendeur. De deur is gemaakt van MDF en uit één stuk, hierdoor is scheuren uitgesloten, maar de investering is fors lager t.o.v. een stalen binnendeur. Mocht dan ooit de trend van een doorzichtige deur tegen gaan staan, dan heb je niet zoveel afschrijving als je de deur zal vervangen. Bij binnendeuren altijd het advies om voor een afgelakte deur te gaan. Een deur zelf lakken is niet eenvoudig. Al gebruik je de beste verf en roller, het wordt nooit zo mooi strak dan een deur die uit de spuitcabine komt.

MDF heeft zich bewezen, vooral als het kwaliteit is

Findoor binnendeuren zijn ook te verkrijgen in eiken- vuren- noten- esdoorn- elzen- en beukenhout. Mocht je geen liefhebber zijn van MDF, er zijn diverse opties, maar Findoor gebruikt MDF van goede kwaliteit. MDF heeft een slechte naam gekregen door de goedkope platen die bij de bouwmarkt te verkrijgen zijn. Als je die kwaliteit in de grondverf zet, dan kan je blijven gronden omdat de verf opgezogen wordt door het materiaal. Findoor gebruikt MDF van goede kwaliteit, waardoor je alleen de voordelen van MDF hebt. Als voorbeeld, MDF heeft geen nerven, de deur zal daarom niet krom trekken. Neem daarbij in acht dat de deur op maat geleverd wordt, dat het al gelakt is, is een MDF deur alleen maar mooi.