Gevonden: Stille ventilator met accu, wifi en afstandsbediening

Eindelijk een echt stille ventilator en dan ook nog eens met een accu en eigen app. We waren er al een tijdje naar op zoek. Een ventilator die rustig draait, niet teveel herrie maakt en er ook nog eens mooi uitziet. En de Duux Whisper Flex voldoet prima.

Duux Whisper Flex - Stille ventilator

De Duux Whisper Flex ventilator heeft 26 standen, waardoor je hem precies zo kan instellen zodat die wel verkoelt maar je er geen last van hebt. En het feit dat die ook urenlang kan draaien op de ingebouwde accu geeft meteen aan dat het een energiezuinig ontwerp is. 

Als je de ventilator aansluit op de wifi kun je hem via de bijbehorende app besturen. Hartstikke handig want je telefoon ligt toch al vaak binnen handbereik maar ook de bijgeleverde afstandsbediening werkt prima.

Door de accu neem je hem dus ook zo mee naar buiten. Niet urenlang maar een paar uur houd die het wel vol. En door de natuurlijke wind stand voelt het echt als een lekker briesje. Ideaal voor op windstille dagen.

Wij hebben zelf de witte uitvoering met accu en wifi. Deze is in twee hoogtes in te stellen en je kan de ventilator alle kanten op laten draaien. Daarin heb je de keuze om hem alleen heen en weer of alleen van links naar rechts te laten gaan. Of volledig alle kanten op laten draaien, zodat die echt de hele kamer door laat waaien. 

De natuurlijke wind stand is ook erg fijn, dan gaat af en toe wat harder of zachter waardoor je niet constant dezelfde windstroom in je gezicht voelt. 

Bekijk de Duux aanbieding nu op Bol.com