Gevonden: Stille ventilator met accu, wifi en afstandsbediening

Eindelijk een echt stille ventilator en dan ook nog eens met een accu en eigen app. We waren er al een tijdje naar op zoek. Een ventilator die rustig draait, niet teveel herrie maakt en er ook nog eens mooi uitziet. En de Duux Whisper Flex voldoet prima.

Duux Whisper Flex - Stille ventilator

26 standen

De Duux Whisper Flex ventilator heeft 26 standen, waardoor je hem precies zo kan instellen zodat die wel verkoelt maar je er geen last van hebt. Vooral ideaal voor ’s nachts, want hoe lager hoe (nog) minder je hem hoort. En het feit dat die ook urenlang kan draaien op de ingebouwde accu geeft meteen aan dat het een energiezuinig ontwerp is. 

Wifi en afstandsbediening

Als je de ventilator aansluit op de wifi kun je hem via de bijbehorende app besturen. Hartstikke handig want je telefoon ligt toch al vaak binnen handbereik maar ook de bijgeleverde afstandsbediening werkt prima.

Accu

Door de accu neem je hem dus ook zo mee naar buiten. Niet urenlang maar een paar uur houd die het wel vol. En door de natuurlijke wind stand voelt het echt als een lekker briesje. Ideaal voor op windstille dagen. Ook makkelijk om hem in de zomer ’s avonds naast je bed te kunnen zetten, en hem dan zo in te stellen dat hij na een uurtje uit gaat zodat die niet de hele nacht staat te draaien. Zo val je heerlijk koel in slaap.

Wij hebben zelf de witte uitvoering met accu en wifi. Deze is in twee hoogtes in te stellen en je kan de stille ventilator alle kanten op laten draaien. Daarin heb je de keuze om hem alleen heen en weer of alleen van links naar rechts te laten gaan. Of volledig alle kanten op laten draaien, zodat die echt de hele kamer door laat waaien. 

De natuurlijke wind stand is ook erg fijn, dan gaat af en toe wat harder of zachter waardoor je niet constant dezelfde windstroom in je gezicht voelt. 

Bekijk de Duux aanbieding nu op Bol.com