Het comfort van stof

Je kunt een deken of plaid gebruiken om jezelf in een te wikkelen. Je hoort het vuur knetteren en ruikt de geur van dennennaalden. De stof zoals van een Klippan plaid geeft je een knus en warm gevoel. De dekenstof zelf geeft je het gevoel alsof je thuis bent, waar je hem ook mee naartoe neemt.

De schoonheid van klippan plaid

De originele blauw-witte ruit debuteerde in 1903. In de loop der jaren werden er andere kleuren toegevoegd. Het maakt deel uit van een beroemde collectie Zweedse wollen producten die door IKEA zijn vervaardigd als onderdeel van hun Scandinavian Design Series. De Klippan plaid is sinds de introductie ongelooflijk populair geworden. Veel mensen gebruiken het als een deken of kussens bank hoes. Dit ontwerp heet Klippan omdat Klippan een dorp in Zweden is dat bekend staat om de productie van wollen textiel. Inclusief de dekens gemaakt bij IKEA. De bewoners weefden patronen in hun tapijten die leken op die van boeren op boerderijen om hen heen. Ze kunnen worden gebruikt als dekens of hoes voor bankkussens. Klippan plaids zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens makkelijk te verzorgen. Deze stoffen zijn wasbaar in de machine. De stof is slijtvast en bevat geen chemicali├źn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het vervaagt of dat er gaten in komen. Het enige dat je hoeft te doen, is het ter plaatse schoonmaken. Koop nu je eigen mooie en comfortabele klippan plaid!

De juiste manier om kussenhoezen te wassen

Gebruik koude wasprogramma’s om de hoezen van bankkussens schoon te maken. Dit is om te voorkomen dat de doek beschadigd raakt. Wassen op een koudwater cyclus helpt ook om krimp te voorkomen van vezels die samentrekken bij blootstelling aan water. Je kunt overwegen om de hoezen van je bank kussens na het wassen in de wasdroger te drogen. De laagste warmte en de kortste duur zijn de optimale droogstanden.