Houten speeltoestellen

Voor de meeste kinderen is spelen dé manier om even wat stoom af te blazen. En wat is er dan mooier wanneer voor dat spelen een speeltoestel in de tuin staat? Een houten speeltoestel is dan ook een mooi cadeau voor kinderen. Waar je een speeltoestel kunt kopen? Natuurlijk bij de specialist in de verkoop van houten speeltoestellen namelijk speeltoestel-koning.nl.

De houten speeltoestellen van speeltoestel-koning.nl

Bij speeltoestel-koning.nl ben je aan het juiste adres voor speeltoestellen en alles wat hierbij komt kijken. Naast speeltoestellen leveren zij speelhuisjes, schommels, zandbakken en alle benodigde accessoires om uit te breiden of om zelf iets te bouwen.

De houten speeltoestellen van speeltoestel-koning.nl zien er leuk uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, er is dus voor elke tuin een passend houten speeltoestel. De meeste houten speelhuisjes zijn gemaakt van geïmpregneerd hout waardoor ze zijn beschermd tegen schimmel. Hierdoor blijven de speeltoestellen veel langer mooier gaan de houten speelhuisjes jarenlang mee.

De meeste toestellen zijn te bestellen als compleet pakket met het hout, de bevestigingsmaterialen en de nodige accessoires om het toestel aan te kleden. Om je eigen draai te geven aan speeltoestel is er bij speeltoestel-koning.nl een breed assortiment met accessoires voor speeltoestellen. Met deze uitbreidingen zullen kinderen nog meer plezier hebben van het speeltoestel.

Uitgelicht: Speeltoestel Daan

Eén van de houten speeltoestellen die te koop zijn bij speeltoestel-koning.nl is het speeltoestel Daan. Dit speeltoestel is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Door de veelzijdigheid van het speeltoestel Daan hebben kinderen jarenlang plezier van dit speeltoestel. Speeltoestel Daan heeft namelijk een dubbele schommel, een zandbak, een aantal accessoires (telescoop, handgrepen en stuurwiel) en een 3 meter glijbaan met wateraansluiting. Het speeltoestel is naar wens aan te passen. Zo is de glijbaan te krijgen in verschillende kleuren en kun je de schommelzitjes vervangen door andere dingen zoals bijvoorbeeld een nestschommel. Verder zijn de accessoires makkelijk te wisselen en uit te breiden voor nog meer speelplezier.

Speeltoestel Daan is een compleet pakket gemaakt van geïmpregneerd FSC-hout waardoor het speeltoestel jarenlang meegaat. Het pakket is inclusief de grondankers en geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 40m2.