Plakband heb je altijd nodig

Welke producten heb je eigenlijk nodig in het interieur? Natuurlijk meubels, lampen, vloer- en raambekleding en accessoires. De meeste spullen hebben we nodig om te werken, zitten, loungen of spullen op te kunnen bergen.

Persoonlijke spullen

Met de zithoek en eettafel met stoelen is de kamer niet af. Ondanks de stijl die we graag willen is een inrichting persoonlijk. Het zijn juist de persoonlijke accessoires die iets zeggen over je leven. Dit kunnen de boeken zijn in de boekenkast die je gelezen hebt of de fotolijstjes met foto’s. Kunst is ook een persoonlijk iets of een verzameling die je gedurende jaren hebt opgebouwd.

De rommellade

Opbergen zorgt voor een opgeruimd interieur. Een lade is gemakkelijk voor de kleine spulletjes die je af en toe nodig hebt. Eigenlijk is het een rommellade waarvan je eigenlijk niet weet wat er nu in ligt. Heb je iets nodig dan kijk je toch eerst in die bewuste lade. Elastiekjes, pleisters, schroeven en pluggen, schroevendraaier, potlood, pasfoto, batterijen, plakband en tyraps om maar een paar artikelen te noemen.

Plakband is onmisbaar

Plakband kom je altijd tekort. Heb je het nodig dan is het niet in huis of je vindt het begin niet waardoor je de tape volledig beschadigd. Bestel gewoon tape online en je krijgt het automatisch in een brievenbusdoosje opgestuurd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Zorg wel dat je de juiste tape besteld want ze zijn er in vele soorten en maten.

Veelzijdig toepasbaar

Iedereen kent het doorzichtige plakband. Met deze enkelzijdige plakband wordt menig pakketje ingepakt. Voortaan doe ik het plakband in een houder. Je verspilt zo minder plakband en het is handig bij het inpakken. Plakband is er natuurlijk niet alleen voor het inpakken van dozen en inpakken van cadeautjes. Voor tijdelijke dienst kan het prima voor reparatiewerkjes gebruikt worden.

Voor het kluswerk zijn er diverse soorten plakband. Iedereen gebruikt bij het schilderen afplakband om scherp te kunnen schilderen. Isolatieband is niet alleen geschikt voor elektriciteitsdraden, maar ook voor montage. Het meest gemakkelijk vind ik de kleefspijkers. In plaats van boren plak je het haakje op de muur. Verwijderen is eenvoudig en zonder een gat in de muur.