Top 3 dingen die in jouw woning moeten

Je eigen woning, dé plek om tot rust te komen en dé plek om een toekomst op te bouwen! Maar vandaag de dag is de vraag naar woningen nog nooit zo groot geweest. Eveneens de vraag om te verduurzamen is groot. Met deze gegevens in ons achterhoofd hebben wij een top 3 opgesteld, waarvan wij denken dat in een woning moeten!

Interieur op maat

Een interieur op maat geeft je woning echt de wow-factor! Het is niet alleen super aantrekkelijk en geeft je woning echt een warm gevoel, maar het is ook nog een interessante investering. Ga jij je woning op termijn verkopen? Dan heeft een uniek interieur echt een meerwaarde.

Al hoe wel smaken verschillen is het verstandig om een thema te pakken waar meerdere mensen fan van zijn. Dit vergroot de verkoop kans! Ga jij je woning op termijn niet verkopen? Pak dan helemaal uit! Maak van jouw woning je droompaleis, want met een interieur op maat kan jij je woning volledig naar eigen smaak inrichten.

Verduurzaming

De regering streeft ernaar om in 2050 alle woningen energieneutraal te krijgen. Tevens zijn het ook relevante investeringen voor je eigen maandlasten en woningwaarde. Door je woning te verduurzamen via bijvoorbeeld zonnepanelen daalt je maandelijkse energierekening. Dat scheelt op jaarbasis al snel honderden euro’s. Daarnaast is het ook aan verstandig om te kijken hoe je woning is geïsoleerd. Want je wilt niet dat in de winter je warmte via de ramen, deuren of muren de buitenlucht trotseert!

Slimme apparaten

We leven in een digitale wereld en soms gaat de technologie sneller dan wij bij kunnen benen! Dat geldt ook voor slimme apparaten in je woning. Slimme meters, slimme deurbellen, automatische gordijnen en ga zo maar door. Al hoe wel de een er meer fan van is dan de ander ontkomen we er bijna niet meer aan. Want ‘internet of things’ wordt steeds groter. Internet of things is het geheel aan apparaten die via internetverbindingen met andere apparaten of systemen met elkaar in contact staan en daarmee gegevens uitwisselen.

Wij hebben hierboven 3 generieke punten besproken. We laten ieder punt inhoudelijk open, zodat jij ze zelf kunt invullen. Zoals bij verduurzamen kan je ook verduurzamen d.m.v. een warmte pomp of een elektrisch fornuis i.p.v. gas fornuis. De lijst aan mogelijk is immens en het is dan ook verstandig om je in eenieder te verdiepen. Bij sommige verduurzaam mogelijkheden kan jij subsidies ontvangen. Maar wees je ook bewust van de prijzen van sommige bouwmaterialen die in 2022 steeds aan het stijgen zijn.