Trends op het gebied van buitenverlichting

30 november 2022
WonenCadeaus voor binnen

Nu we de warmere maanden ingaan, gaan onze gedachten uit naar meer tijd buiten doorbrengen. Als je erover denkt om dit jaar je buitenruimte op te knappen, waarom dan niet beginnen met TuinExtra buitenverlichting? Hier zijn drie van de populairste trends op het gebied van buitenverlichting.

Zonnelampen zijn nog steeds populair

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om je buitenruimte te verlichten, dan zijn lampen op zonne-energie een geweldige optie. Ze zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen elektriciteit, wat betekent dat ze je helpen geld te besparen op je energierekening. Solarlampen zijn er in verschillende stijlen, dus je vindt zeker iets dat bij je smaak past.

LED lampen worden steeds populairder

LED buitenverlichting van Royal Botania worden steeds populairder, zowel voor binnen als voor buiten, vanwege hun lange levensduur en energie-efficiĆ«ntie. LED’s zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat je echt creatief kunt zijn met je verlichtingsontwerp. Je kunt zelfs programmeerbare LED’s krijgen die van kleur kunnen veranderen op basis van de stemming of gelegenheid. Doordat er steeds meer mogelijkheden zijn voor buitenverlichting, zien we steeds meer veelzijdige verlichting. Je kunt dus gemakkelijk LED lampen aanschaffen die meerdere functies kunnen bedienen. Zo wordt je borrel of feest altijd een succes!

Een tuinhaard als verlichting

Een tuinhaard is een geweldige manier om buitenverlichting toe te voegen aan je erf of tuin. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een tuinhaard. Ten eerste zul je ervoor willen zorgen dat de buitenverlichting past bij de grootte van je buitenruimte. Tuinhaarden zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk om er een te kiezen die je buitenruimte voldoende kan verlichten. Ten tweede wil je nadenken over de stijl van de buitenverlichting die je verkiest. Tuinhaarden zijn er in verschillende stijlen, van klassiek en traditioneel tot modern en eigentijds. Kies de stijl die het beste past bij jouw buitenruimte en persoonlijke smaak. Tenslotte zul je rekening willen houden met de mate van onderhoud die je buitenverlichting vereist. Tuinhaarden vergen minimaal onderhoud, waardoor ze een prima optie zijn voor drukke huiseigenaren. Met een klein beetje zorg zal je tuinhaard jarenlang plezier geven.

Conclusie

Of je nu geld wilt besparen of je buitenruimte meer pit wilt geven, deze drie verlichtingstrends zullen zeker in de smaak vallen. Dus ga je gang en fleur je zomer op met wat nieuwe buitenverlichting!