Verhuizen naar Antwerpen? 3x waarom wonen in Antwerpen fantastisch is!

Van plan om binnenkort te verhuizen naar Antwerpen? Of twijfel je nog of wonen in Antwerpen wel iets voor jou is? Er zijn veel redenen te bedenken waarom verhuizen naar Antwerpen het overwegen waard is. Allereerst is deze Belgische stad natuurlijke prachtig en heeft het ook veel te bieden door de vele bedrijven die hier gevestigd zijn. Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging op het gebied van wonen óf werk: wonen in Antwerpen is een absolute aanrader.


Waarom? Hieronder hebben we de belangrijkste drie redenen voor je verzameld. Voor iedereen die na het lezen overtuigd is adviseren we om eens naar het aanbod huizen van Heylen Vastgoed te kijken. Dit is de grootste makelaar in Antwerpen en omgeving. De kans is groot dat je direct verliefd wordt op een woning.

Reden 1. Goede bereikbaarheid

Voor velen een belangrijk voordeel van Antwerpen is de uitstekende bereikbaarheid. De liggen van deze grote stad in België is ontzettend gunstig. Het is met de auto vanuit Utrecht slechts twee uurtjes rijden naar Antwerpen. Daarnaast is het openbaar vervoer in en rondom de stad erg goed. Antwerpen is dus ook goed bereikbaar met de bus of trein. Daarnaast is de haven voor veel bedrijven een belangrijke reden om zich in Antwerpen te vestigen. Dit komt de werkgelegenheid ten goede.

Reden 2. Leuke activiteiten

De stad Antwerpen staat ook bekend om leuke activiteiten die in de stad georganiseerd worden. De vele cafés en restaurants op de Grote Markt zijn niet de enige plek waar je je kunt vermaken. Antwerpen organiseert namelijk nog veel meer leuke activiteiten voor het hele gezin.

Reden 3. Gezelligheid

Een andere reden om een huis in Antwerpen te kopen is de gezelligheid. Het hele jaar door is er wel gezelligheid te vinden in de stad, maar zeker in de zomermaanden is Antwerpen een bruisende stad vol gezelligheid. Alle terrassen in het centrum zijn bij lekker weer gevuld met inwoners en toeristen. Hou je ervan om uit te gaan? Ook het nachtleven van de stad is de moeite waard.

Tip om te lezen: Besparen op woonlasten