Waarom kies ik voor een Leolux bank?

In het onderstaande artikel zal ik kort antwoord geven op deze vraag. Veel mensen in de interieurwereld zijn heel erg te spreken over dit type bank en dat is niet voor niets, met Leolux zit je namelijk nooit mis. Lees hieronder snel verder over deze banken.

Het merk


Leolux staat voor een trendy, veelzijdig en fris meubelmerk dat naast banken zich ook richt op andere zitmeubels en verschillende soorten tafels. Dit Nederlandse merk timmert hard aan de weg en werkt ook met internationale designers. Daarnaast staan pure ambacht en authentiek zijn hoog in het vaandel. Alle meubelen worden gemaakt met veel liefde en aandacht in het Limburgse Venlo.

Wat biedt Leolux je?


Het merk is zeer veelzijdig. Leer of gewoon stof, Leolux heeft het. Zoek je toch een grotere hoekbank of een kleine tweezitsbank, Leolux helpt je voort. Kortom, voor iedereen is er wat wils. De keuze aan verschillende modellen, afmetingen, kleuren, accessoires en bekledingen is bijna eindeloos

Dit grote aantal mogelijkheden levert sommige mensen keuzestress op, dit is natuurlijk niet nodig. Leolux wordt uitsluitend verkocht bij echte woonspecialisten die zeer graag verder helpen met uw keuze, daarnaast bestaat er ook nog de Leolux Creator. Hier mee kan je online zelf je eigen Leolux bank of tafel samenstellen. Met deze optie kan je gemakkelijk zelf je eigen bank maken, van bekleding tot stiksels aan toe. Alle klassieke banken staan op deze creator tool, van het Rego tot aan Ascana ontwerp, je vindt ze hier allemaal en volledig zelf te ontwerpen.


Waar koop ik deze banken?


Nu je hopelijk een beetje wijzer bent geworden van de bovenstaande alinea’s over de Leolux banken vraag je je vast af waar deze te koop zijn. Woonspecialisten bieden deze banken exclusief aan maar persoonlijk heb ik heel goede ervaringen over gehouden aan GroterinWonen. Deze zaak zit in Maastricht maar levert ook online, een echte meubel topper. Bij GroterinWonen biedt men persoonlijk advies voor jouw woonsituatie. Naast deze persoonlijke aanpak heeft men ook een zeer ruime showroom van 6000 vierkante meter met veel stijlstudio’s die gericht zijn op verschillende woonkamers zodat iedereen zich kan herkennen in een van deze studio’s. Al met al een échte aanrader!