Wat je met betonnen U-elementen kunt doen

11 november 2021
TuinierenCadeaus voor buiten

Ben jij al bekend met U-elementen van beton en de vele mogelijkheden? Bij Betongoed hebben ze vele U-elementen in het assortiment tegen zeer betaalbare prijzen. De betonnen profielen zijn zeer stevig, duurzaam en bestand tegen weer en wind. Hiermee heb je een product in handen dat jouw buiten een heel ander aanzien zal geven.

U-elementen worden in eerste instantie veel gebruikt om hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. Maar door de U-vorm zijn ze voor nog veel meer zaken te gebruiken. Decoratief en tegelijkertijd zeer handig in gebruik. Weten waar de U-elementen van Betongoed nog meer voor gebruikt kunnen worden? Je leest er alles over in dit artikel.

U-elementen beton als tuinmeubilair

Wanneer je de U-elementen ondersteboven plaatst ontstaat er een handig krukje. Een lekker kussentje erop en je hebt voor weinig geld een uniek en bruikbaar zitelement. Plaats er nog een aantal in een vierkant tegen elkaar aan en voilà: de bijpassende tuintafel maakt het setje compleet. Verder kan je de U-elementen beton gebruiken als staanders van een tuinbank. Leg er een stevige houten plank overheen en zet deze eventueel vast met speciale lijm. Ook voor houtopslag of een handige werktafel zijn U-elementen heel geschikt. Stapel er een aantal op en naast elkaar met de openingen naar voren. Hout voor de vuurkorf of open haard kan erin opgestapeld worden en blijft zo lekker droog. Op deze manier kan je ook een praktische en mooie buitenkeuken maken van de U-elementen. In de nisjes bewaar je alle benodigdheden voor de barbecue zoals kruiden en barbecuegerei.

Betonnen u-elementen plaatsen

De U-elementen kunnen los geplaatst worden zodat ze altijd verplaatsbaar zijn. En natuurlijk behoort deels ingraven ook tot de mogelijkheden, wat vooral erg handig is wanneer de betonnen U-elementen gebruikt worden bij hoogteverschillen. Met bijpassende hoekelementen maak je het geheel helemaal af. U-elementen beton zijn bij Betongoed in diverse maatvoeringen verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet. Indien gewenst kunnen de U-elementen beton ook in een andere kleur worden geverfd. Laat je inspireren door de ontelbare toepassingen van U-elementen beton en bestel ze vandaag nog bij Betongoed.