Zo ga je een zorgvrij leven tegemoet met smartlock

19 maart 2022
WonenCadeaus voor binnen

Zou het niet geweldig zijn om nooit meer sleutels bij je te hoeven dragen? Om nooit meer buitengesloten te worden? Om altijd en overal controle te hebben over wie er binnen kan komen? Daar heeft Bold uit Utrecht een oplossing op gevonden: doe je sleutels de deur uit en stap over op een Bold Smart Lock! In deze blog vertellen we je meer over wat de Bold Smart Lock precies inhoudt, hoe het kan worden gebruikt en hoe je het product kunt installeren. Lees je mee?

Bold Smart Lock

De Bold Smart Lock is een slim slot dat werkt door middel van domotica. Je hebt geen sleutel meer nodig, want hiermee gaat alles automatisch via de bijbehorende app of de clicker. Het gebruik van de Bold Smart Lock is slim, veilig en eenvoudig. Je hoeft nooit meer bang te zijn om je sleutel te vergeten, want met één druk op de knop kan je jouw voordeur ontgrendelen met je telefoon en heb je altijd toegang. Is je telefoon leeg? Of ben je je telefoon vergeten? Dan kan je gebruik maken van een speciale code om toch de deur te ontgrendelen. Ook maakt de Bold Smart Lock het mogelijk om met Bold connect de deur op afstand voor iemand te openen.

Gebruiksvriendelijkheid

Over het algemeen gebruik je de app. Waarschijnlijk zullen de meeste mensen dit doen. Echter, als jij wilt dat jouw (schoon)ouders toegang kunnen krijgen tot de woning is een clicker de beste optie, aangezien sommige ouderen niet over een smartphone beschikken. Dit is een klein rond apparaatje dat je bijvoorbeeld aan je sleutelbos kan bevestigen. Een eenvoudige klik met dit apparaatje zorgt ervoor dat de deur geopend kan worden. Wat overigens handig en fijn is om te weten: wanneer je telefoon in de buurt is van de Bold Smart Lock, maakt deze automatisch verbinding. Je hoort dan een piepje en kan dan direct de deur openen. Super handig omdat je dan niet eerst je telefoon hoeft te zoeken.

Installatie

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt om in domotica te investeren, kan je gemakkelijk een  Smart lock kopen bij Bold. Het is belangrijk dat je eerst de maten van het slot opmeet. Er zijn namelijk 8 verschillende maten beschikbaar en welke je nodig hebt, hangt af van je deur. Op de site van Bold vind je een overzicht met de maten. Meet de cilinder, match de maat in de tabel en kies het slot dat voor jou van toepassing is. Wanneer je het slot binnen hebt, is het gemakkelijk om deze binnen vijf minuten te integreren. Nadat het slot geïnstalleerd is, download je de app. Voor het eerste gebruik moet je het slot even koppelen in de app, en daarna kan er volop gebruik van worden gemaakt.

Doe je sleutels de deur uit en ga een zorgvrij leven tegemoet met het Smart Lock systeem van Bold!