5 interieurtips voor het creëren van een stoer interieur

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om je interieur een stoere tint te geven? Er zijn verschillende manieren om hierin te slagen. Maak gebruik van de tips uit dit artikel, om te slagen in deze missie. Wat heb je zelf al gedaan om het interieur van je woon-, slaap- of bijvoorbeeld werkkamer stoerder te maken? 

Wil je een stoere inrichting van je huis? Dan zijn de industriële meubels van Industrieelinhuis.nl een aanrader. Zij hebben een ruim assortiment met meubels en woonaccessoires met een industrieel design!

Tip 1: ga voor een stoere fauteuil 

Een onmisbaar meubelstuk in iedere stoer ingerichte woonkamer: de fauteuil! De fauteuil met strakke en moderne look is straks jouw zetel. Het biedt je een plek om de krant te lezen, te genieten van je favoriete serie of te gamen met vrienden. 

Tip 2: maak gebruik van slimme verlichting

Ook stoer is het gebruik van slimme verlichting in huis. Met de slimme verlichting kun je de sfeer in een ruimte van je woning aanpassen naar de situatie. Geniet in de avond van een romantisch rood licht met je partner en word in de ochtend wakker met een zacht wit of lichtgeel gekleurd licht. 

Tip 3: kies voor een haard in de woonkamer

Een haard is niet alleen ontzettend gezellig, maar maakt een ruimte ook stoerder! Je kunt de haard in verschillende soorten gebruiken. Denk aan het verschil tussen een gashaard, een haard op bio-ethanol en bijvoorbeeld een traditionele houtkachel. 

Tip 4: breng je hobby’s terug in huis

Laat in de verschillende kamers van je woning iets terugkomen van je hobby. Dit kunnen bijvoorbeeld schilderijen zijn, meubels die je zelf gemaakt hebt of delen van je verzamelingen. Zet ze niet in een vitrine, maar gewoon los in de kast! 

Tip 5: ga voor een stoere houten tafel

Een stoer interieur is robuust! Een woonstijl die daar perfect op aansluit is industrieel. Laat die robuustheid terugkomen door te kiezen voor een industriële tafel die je gebruikt in huis. Ga bijvoorbeeld voor een stevige massief eikenhouten tafelblad van zeker vijf tot tien centimeter dik. Het staat prachtig, zeker in combinatie met een aantal eetkamerstoelen van leer. Een combinatie van industriële meubels geeft je interieur al snel een stoere en robuuste uitstraling!