Behangcirkels voor verschillende interieurstijlen

23 maart 2022
WonenCadeaus voor binnen

Ieder interieur vraagt om een andere invulling. Wanneer je een modern interieur hebt, wil je natuurlijk andere toevoegingen dan wanneer je een klassiek interieur hebt. De muurdecoratie van de woning wordt daardoor ook zeker aangepast aan de interieurstijl. Je kunt er namelijk voor kiezen om met de muurdecoratie kleur te voegen aan het interieur, om zo een warmer interieur te krijgen. Je kunt er daarentegen ook voor kiezen om de wanddecoratie abstract te houden en juist niet te gaan voor extra kleur.

Behangcirkel dieren voor de kinderkamer

Ben jij bezig met een kinderkamer te maken? Dan kan het een zeer goed idee zijn om een mooie behangcirkel leeuw toe te voegen. Een jungle kamer voor kinderen is namelijk steeds populairder aan het worden. Door het toevoegen van een behangcirkel met dieren, heb je de perfecte muurdecoratie. Het voordeel is daarnaast dat je met een rond behang de muur verbeterd. Dit geeft een mooi speels effect, waardoor het perfect is voor de kinderkamer.

Ben jij op zoek naar een perfecte behangcirkel? Zoek dan niet langer! Bij Muurtje.nl vind je verschillende behangcirkels die perfect passen in jouw interieur!

Behangcirkel in een modern interieur

Heb jij een modern interieur in je huis? Dan heb je waarschijnlijk veel witte muren. Een behangcirkel kan er voor zorgen dat de muren er veel mooier uitzien. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de behangcirkel te gebruiken als echte eye catcher, maar je kunt hem ook juist gebruiken om niet enorm op te vallen. Door bijvoorbeeld een abstracte invulling te geven aan de behangcirkel, past hij perfect in het interieur. Als je in het moderne interieur een mooie, rode bank hebt, kun je er ook voor kiezen om deze kleur terug te laten komen in de bahangcirkel. Dit zorgt ervoor dat je interieur een mooie samenhang krijgt!

Een klassieke stijl met wanddecoratie

Een klassieke stijl vraagt om andere wanddecoratie dan een modern interieur. Kenmerkend voor een klassieke stijl is het gebruik van hout. De houtkleur is hierdoor ook vaak sterk aanwezig in het interieur. Vervolgens kun je de wanddecoratie hier op aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie behangcirkel met veel dieren of een landschap. Hierdoor past het perfect bij de klassieke stijl. Ook kan een behangcirkel het goed doen als eye catcher in dit interieur. Door de kleuren net wat feller te laten dan de kleuren in het huidige interieur, krijg je een warmer en knusser interieur. Dit zorgt ervoor dat je huis levendiger wordt en dat het fijner wordt om in rond te lopen!

Industriële stijl voorzien van behangcirkels

In eerste instantie lijkt het wellicht niet veel op elkaar, maar het is zeker een goede toevoeging om een behangcirkel toe te voegen aan een industriële woonstijl. De industriële stijl wordt gekenmerkt door de kleuren zwart en bruin. Daarnaast zie je ook vaak hanglampen en leer terugkomen in de kamer. Door een behangcirkel toe te voegen, kun je een mooie eye catcher hebben. Het is niet aan te raden om dan voor hele felle kleuren te gaan, maar een mooi landschap past zeker goed. Een mooi landschap kan namelijk een zeer leuke en warme toevoeging zijn op een donker interieur. Als je te felle kleuren gaat gebruiken, kan het zijn dat het minder goed past.