De beste raamdecoratie

Je hebt een mooi kantoor. Het heeft een nette indeling en het ziet er schoon uit. Toch mist er iets, raamdecoratie! Je zou denken dat je gewoon iets simpels erin kan zetten of helemaal niets, maar dat is fout!

Soorten raamdecoratie

Als kantoor wil je een fijne en rustige werkplek hebben waar iedereen zich comfortabel voelt. Je wilt namelijk niet de hele dag met felle zon in je gezicht werken of met allemaal rommel om je heen. Je hebt veel verschillende soorten raamdecoratie, denk aan; rolgordijnen, verticale lamellen, paneelgordijnen, pliss├ęs en horizontale jaloezie├źn. Raamdecoraties kunnen erg verschillen Je hebt zon verduisterende raamdecoratie, raamdecoratie waar licht nog doorheen kan gaan en waar het zonlicht doorheen kan gaan maar niet dat het te fel wordt. Je hebt er natuurlijk veel meer. Ieder decoratie aan het raam geeft een andere uitstraling, Wil je iets wat simpel is, iets waar je helemaal niet doorheen kan kijken of iets wat een meer luxe gevoel geeft. Sinds er veel verschillende soorten raamdecoraties zijn zit er altijd iets tussen voor ieder kantoor.

Waar je op moet letten bij het kiezen van raamdecoratie

Om raamdecoratie te kiezen die bij jouw kantoor past moet je natuurlijk de juiste kleuren en textielsoort hebben. Er is veel keuze uit verschillende textielsoorten die allemaal eigen kleuren hebben. Deze textielsoorten hebben ook hun eigen kwaliteiten. Zo heeft de textielsoort REVOLUTION minder CO2-uitstoot en is het gemaakt van planten. Wat veel beter is voor het milieu. Je hebt ook de TECH BLOCKOUT wat ervoor zorgt dat er veel privacy aanwezig is sinds het erg verduisterend is. Ook moet je goed opletten welke kleur raamdecoratie je neemt. Je kan niet een fel geel kantoor hebben en dan decoratie aan het raam dat blauw is hebben. Als je niet zeker weet welke kleur of wat voor raamdecoratie je moet nemen kan je altijd advies krijgen van experts, die helpen je met de perfecte raamdecoratie te vinden.

Waarom is raamdecoratie belangrijk?

Het is belangrijk om raamdecoratie op kantoor te hebben voor privacy. Als je een kantoor hebt met veel ramen kan je zo door iedere kamer heen kijken en bij verschillende vergaderingen meekijken wat misschien wel geheim moet blijven. Ook als je kantoor zich op de begane grond bevindt dan kunnen mensen vanuit buiten meekijken zonder dat je dat wilt, hierdoor kunnen ze zien wat het kantoor allemaal in bezit heeft. Waardoor mensen sneller komen inbreken voor de waardevolle spullen. Gordijnen, rolgordijnen etc. zijn dus belangrijk om diefstal te voorkomen.

Raamdecoratie beschermt je ook tegen de zon. Er komt geen felle zon naar binnen waardoor het ook minder warm is op kantoor. Hierdoor hoef je ook minder geld uit te geven aan temperatuurregeling binnen het kantoor. Als je decoratie aan het raam hebt blijven je meubels ook langer mooi want als er felle zon op de meubels schijnt verkleurt het stof waardoor het minder mooi wordt. Sinds raamdecoratie een sfeervolle en een rustige omgeving geeft kun je er beter door concentreren en er beter door werken wat ideaal is voor op kantoor.