De nieuwe Quooker Front met strakke buisvorm

27 december 2022
WonenCadeaus voor binnen

In steeds meer woningen kom je hem tegenwoordig tegen: de kokend water kraan. Waar voorheen een kokend water kraan vooral als luxe product werd gezien wordt het steeds normaler. En in de juiste combinatie kan het helpen met de transitie naar een gasloos bestaan. De nieuwste trend op het gebied van kokend water kranen is het nieuw gelanceerde model: Quooker Front.

Quooker 

Quooker was de eerste op de markt met een kokend water kraan en is daardoor nog steeds marktleider. Het assortiment is in 2022 uitgebreid met een nieuw model: De Quooker Front

Dit nieuwe model heeft als eerste kraan in de Quooker serie een hendel voor koud en warm water bovenop de kraan. Hierdoor is het een opvallende verschijning in de keuken. Een strakke buisvorm, minimalistisch ontwerp en oog voor detail maakt de kraan tegelijkertijd dan ook weer helemaal af. 

De bediening voor het kokend water zit op de plek waar hij ook bij alle andere Quooker modellen zit en dat is bij het begin van de uitloop. De bediening hiervoor is eenvoudig, twee keer klikken en draaien voor kokend water. 

De Quooker Front is beschikbaar in twee afwerkingen namelijk RVS (roestvrijstaal) en in een matzwarte kleur. 

Reservoir keuze

De keuze voor een reservoir samen met je kokend water kraan hangt helemaal af van je keukensituatie en hiervoor kun je dan ook het beste contact opnemen met een kokend water kraan specialist. Deze verzorgen vaak naast advies ook installatie en adviseren je in passend onderhoud voor je kokend water kraan. 

Je kunt ervoor kiezen om alleen kokend water te tappen uit je reservoir, maar ook warm, bruisend en gekoeld water behoren tot de mogelijkheden. 

Voor bruisend en gekoeld water krijg je een tweede reservoir bij de kraan, goed om rekening mee te houden qua ruimte.