De voordelen van een harmonicadoek als zonwering

Een zomerse namiddag, in de tuin, er drupt nog een druppel langs je ijskoude drankje. De felle zon begint toch wel te irriteren, je huid lijkt ook steeds roder en roder te worden. Maar de zonnebril van boven pakken is toch te veel gevraagd, laat staan de parasol uitklappen. Met deze oplossing heb je nooit meer last van te veel zon in je gezicht. 

Wat is een Harmonicadoek? 

Een harmonicadoek is een schaduwdoek, waarbij jij alle vrijheid krijgt om te bepalen of je in de zon of schaduw zit. Door het flexibele materiaal, kan dit doek gemakkelijk open en dicht geschoven worden. Een harmonicadoek kan bevestigd worden tussen twee muren, een aantal balken of een pergola, ook de serre is een goede kandidaat voor een harmonicadoek. 

Irritante parasol

Elke zomer weer als de zon begint te schijnen loop je eeuwig te klooien met de parasol. Met een briesje wind valt het instabiele gevaarte om. Ook is iedereen ineens verplicht om in de schaduw te zitten. Mijn dosis zon was nog niet genoeg vandaag. Met een harmonicadoek is de irritante parasol ineens verleden tijd. Door het gemakkelijke te bedienen systeem ben jij flexibel in het spelen met de zon. De ideale zonwering dus. 

parasol

Harmonicadoek ziet er gewoon goed uit

We kunnen onszelf voor de gek houden, maar het oog wil ook wat. Veel zonwering ziet er niet heel denderend uit. Die groen of oranje gestreepte uitschuif kwellingen. Het is niet echt liefde op het eerste gezicht. Naast de praktische voordelen van een harmonicadoek, ziet het er gewoon degelijk en mooi uit. De juiste aankleding voor jouw perfecte tuin

Lange zomeravonden ondanks de regen

Het is nog warm genoeg om een drankje te doen buiten, alleen voel je lichte druppels naar beneden komen. Zonde, een lang zomeravondje in het water gevallen. Je kan bij veel schaduwdoeken kiezen voor een waterdichte optie. Zo kun je gewoon blijven zitten als het begint te miezeren. Nog een van de voordelen is, dat je met je nieuwe harmonicadoek, gewoon rustig kan gaan slapen, wanneer je het doek vergeten bent te sluiten. 

Overtuigd van een harmonicadoek als zonwering en wil je direct online een schaduwdoek bestellen? Op SchaduwdoekKeuze.nl vind je een uitgebreid assortiment.