Inspiratie voor een stoere kinderkamer met steigerhout

Ben je al tijden op zoek naar inspiratie voor een nieuwe kinderkamer? Maar vind je niets wat bij jouw stoere zoon of dochter past? Dan is je zoektocht voorbij! Een stoere kinderkamer valt en staat bij het gebruik van de juiste materialen. Steigerbuis en steigerhout zijn de perfecte sfeermakers voor iedere stoere kinderkamer. Ben jij benieuwd hoe je deze in de kinderkamer kunt verwerken? In dit artikel geven we de nodige tips en ideeën voor een prachtige stoere kinderkamer. Lees mee en laat je inspireren!

Steigerbuis en steigerhout

Bij het creëren van een stoere kinderkamer is het materiaalgebruik natuurlijk van essentieel belang. Voor een stoere uitstraling maak je bij voorkeur gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Ook ruwe materialen zoals steigerbuizen passen perfect in een stoere kamer. Met deze twee materialen gecombineerd heb je het perfecte recept voor een stoere kinderkamer!

Bovendien zijn meubels en accessoires van steigerhout eenvoudig te combineren en ook nog eens door iedere doe-het-zelver te maken. Door de enorme vraag naar steigerhouten meubels zien we tevens dat er online ontzettend veel DIY’s te vinden zijn. Geheel geïllustreerd met handige bouwtekeningen en een duidelijke handleiding. Hier kan iedere klusser mee uit de voeten.

Hoogslaper van steigerbuis

En wat is nu echt het belangrijkste onderdeel van een stoere kinderkamer? Het bed natuurlijk! En wist je dat je deze ook geheel zelf zou kunnen maken? Bijvoorbeeld met behulp van steigerbuis.

Steigerbuis is een prachtig materiaal wat zowel binnens- als buitenshuis gebruikt kan worden. Het grootste voordeel van steigerbuis is dat het makkelijk te bewerken is en voor heel veel verschillende constructies gebruikt kan worden. Bovendien hoef je steigerbuis niet te verfraaien. Juist die ruwe uitstraling maakt de slaapkamer straks zo stoer.

Op apps zoals Pinterest vind je gelukkig enorm veel inspiratie voor stoere bedden met steigerbuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geweldige hoogslaper? Met de juiste buiskoppelingen van Steigerpijp maak jij binnen mum van tijd een stabiele en stoere constructie. Combineer het skelet van steigerbuis met steigerhouten planken en je beschikt over de meest geweldige eyecatcher voor iedere kinderkamer.

Bureau van steigerhout

Natuurlijk mag ook een bureau niet ontbreken in de kinderkamer. Ideaal om nog even wat huiswerk aan te doen of gewoon lekker aan te knutselen of spelen. Ook nu is steigerhout een prima materiaal om mee aan de slag te gaan!

Doordat steigerhout vandaag de dag ontzettend populair is, zien we zowel in de winkel als online ontelbaar verschillende meubels van dit materiaal. Hierdoor is er werkelijk voor ieder wat wils te vinden. Bedenk wel dat door de grote vraag naar deze meubelstukken ook de prijzen enorm zijn gestegen.

Tiener slaapkamer

Wanneer je slechts een beperkt budget hebt, kan het daarom zeker lonen om te onderzoeken of je zelf een steigerhouten bureau zou kunnen maken. Steigerhout planken kopen is ontzettend eenvoudig en meestal ook nog eens veel voordeliger. En met behulp van de nodige DIY tips online kan jij de prachtigste creaties maken. Alles voor een unieke kinderkamer voor jouw zoon of dochter!