Keerwanden beton zijn populair

Tussen de tuintrends van 2020 zie je ze steeds vaker staan: keerwanden beton. Met deze L-vormige elementen kun je gemakkelijk wanden creëren wanneer je bijvoorbeeld een hoogteverschil in de achtertuin wilt opvangen. Wil je bijvoorbeeld een bloembak maken dan kun je met keerwanden van beton dit op een eenvoudige manier creëren. Of heb je hoogteverschillen in de tuin waarbij je een verhoogd gazon op een nette manier wilt afscheiden van de sierbestrating?

Ook dan kun je middels deze keerwanden te kopen een strakke wand plaatsen langs de betegelde straat. Dit is niet alleen erg praktisch maar geeft ook een extra dimensie aan je tuin! De reden dat keerwanden zo geschikt zijn om zulk soort dingen mee te maken is omdat ze door hun speciale vorm de druk van bijvoorbeeld een verhoogd gazon gemakkelijk kunnen opvangen en je geen last van verzakkingen kunt krijgen.

Keerwanden beton

Keerwanden beton zijn er in vele verschillende formaten. Zo zijn er kleine keerwanden van 50x30x40, maar kun je ook grotere kopen van wel een meter hoog! Daarnaast zijn ze ook beschikbaar met een hoek erin, wat zorgt voor een uitstekende afwerking bij bijvoorbeeld een wand te plaatsen onder / langs een verhoogd gedeelte van de tuin. Tevens zijn deze keerwanden van beton in twee verschillende kleuren beschikbaar bij vele webshops: grijs en antraciet. Door de topkwaliteit van beton die hiervoor is gebruikt zullen ze door de jaren heen niet of amper verkleuren.

Het plaatsen van keerwanden is zeer eenvoudig. Door middel van de korte zijde onder te plaatsen waardoor de lange zijde aan de buitenzijde omhoog loopt creëer je op een gemakkelijke manier een wand langs je gazon om deze te beschermen tegen bijvoorbeeld grind en om het hoogteverschil in de tuin op een mooie en creatieve manier op te lossen. Vanzelfsprekend kan hiervoor ook een hovenier ingeschakeld worden. Maar de prijs-/kwaliteitsverhouding van keerwanden is uitstekend en je kunt ze zelf gemakkelijk leggen. Gebruik speciale lijm of kit om de keerwanden beton aan elkaar vast te maken zodat het een groot, stevig geheel wordt.

Het assortiment met betonnen keerwanden

Ben je benieuwd geraakt naar de betonnen keerwanden? Bekijk dan nu de webshop om het volledige assortiment te kunnen zien. Weet je niet welke keerwand je moet kopen voor jouw creatie? Schroom dan niet om contact op te nemen met Betongoed. Zij voorzien je graag van het allerbeste advies zodat jij kunt geniet van een moderne(re) tuin door gebruik te maken van de beste keerwanden van beton.