Laat je kind leven in zijn/haar kamer

Voordat je het weet is jouw kleine baby een peuter en hebben ze geheel hun eigen karakter. Ze weten wat ze willen. Daarnaast hebben ze een te gekke fantasie en kunnen de deze op de meest creatieve wijze tot leven brengen. Daar hoort natuurlijk een kamer bij waar zij zich helemaal op hun gemak kunnen voelen. Is het bij jou thuis ook tijd om de kamer van jouw kind een transformatie te geven? Heb je geen idee hoe je dit kunt aanpakken? Of wil je gewoon wat tips erbij hebben? Dat komt dan goed uit, want in dit artikel vertellen wij je hoe je leven kunt geven aan de kamer van jouw kind. Lees snel verder!

Jongens 

Heb je een zoontje? Dan kun je de kamer van jouw zoontje opleuken door voor een leuk thema te kiezen. Houdt hij van auto’s? Dan kun je ervoor kiezen om een autobed in zijn kamer te plaatsen. Door dit te doen heb je al gauw een formule 1 thema. Het enigste wat je hoeft te doen, is een passende mat, kast en accessoires uitkiezen. Het is wel het leukst als je weet waar je zoontje het meest van houdt en daarop in te spelen. Uiteraard hoef je niet voor een thema te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om de kamer van jouw zoontje een neutrale interieur te geven. Hiervoor kun je voor een jongensbed van hout of metaal kiezen. Dit jaar zijn tinten zoals beige, wit, creme en grijs helemaal in, omdat ze het interieur een rustgevende uitstraling geven. 

Meisjes

Ook de slaapkamer van jouw dochter kun je leven geven door te kiezen voor een leuk thema. Zo kun je voor het klassieke roze gaan met een barbie, disney prinsessen of my little pony thema. Hierbij kun je uitgebreid gebruik maken van je creativiteit. Vraag jouw dochter naar haar voorkeuren zodat je haar droomkamer werkelijkheid kunt maken. Maar, ook bij meisjes kun je voor neutrale tinten kiezen. Daarnaast zijn aarde tinten zoals rood, bruin, oranje en cognac weer helemaal terug. Met deze kleuren kun je mixen en matchen zodat je kunt aansluiten bij het karakter van jouw dochter. Het meest belangrijke is dat haar decoratie en speelgoed om een esthetisch aangename wijze geplaatst worden. 

Kortom, kun je de kamer van jouw kind leven geven door voor een passende thema te kiezen. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist voor neutrale- en aardetinten te kiezen, want dat is nu helemaal in. Weet jij al hoe je jouw nieuwe project gaat aanpakken?