Raamdecoratie koop je online bij Ilumio

13 oktober 2021
WonenCadeaus voor binnen

Wil jij het interieur in je woning vernieuwen? Of ben jij recentelijk verhuisd en nog op zoek naar leuke raamdecoratie? In dat geval zit je goed in onze webshop, want bij ons kun je gemakkelijk raamdecoratie online aankopen. Bij ons vind je veel verschillende soorten raamdecoratie. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor jaloezieën, maar een Velux rolgordijn kopen behoort ook tot de mogelijkheden. Maar waarom zou jij raamdecoratie in onze webshop aankopen? In dit artikel bespreken wij enkele voordelen van onze webshop.


Producten uit eigen fabriek

Wij vinden het zeer belangrijk om onze klanten producten van de beste kwaliteit aan te bieden. Daarom komen bij ons de producten uit eigen fabriek. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit zorgt er enerzijds voor dat wij veel kennis hebben van onze producten. We weten precies hoe ze zijn vervaardigd en kunnen je ook gepast advies geven. Tegelijkertijd kunnen wij garant staan voor de kwaliteit. Als een webshop zijn producten ergens anders aankoopt, dan kan dit niet altijd.

Gratis meetverzekering

Het is de nachtmerrie van elke consument. Je hebt de meetinstructies gevolgd en denkt het raam goed te hebben opgemeten. Vervolgens blijkt later dat je toch een foutje hebt gemaakt, waardoor de raamdecoratie niet sluitend is bij het raam. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar gelukkig is er bij ons een oplossing. Bij ons kun je namelijk genieten van een gratis meetverzekering. Op onze website kun jij de meetfout aangeven en vervolgens neemt één van onze medewerkers contact op. Dit is volledig kosteloos, tenzij het product meer dan 5 centimeter langer moet zijn. Dan betaal je enkel het prijsverschil.

Regelmatig leuke kortingen

Kwalitatieve raamdecoratie tegen scherpe prijzen aankopen. Wie wil dat nou niet? Bij ons kun je regelmatig profiteren van fantastische kortingen. De kortingen lopen soms wel op tot 20 procent!

Meer tips? Lees ze hier.