Waarom een Hoog Laag bed?

Wil je een heerlijke nachtrust tegemoet gaan en ben je op zoek naar het juiste bed hiervoor? Een bed dat van alle gemakken voorzien is? Een Hoog Laag bed is heerlijk voor nu en een zorg minder voor later. Een goede nachtrust wil iedereen, helaas is dit in de praktijk anders. Slaap jij onrustig, heb je moeite met uit bed te komen of is het verschonen van je bed een fysieke belasting? Dit is uiteraard niet de bedoeling. Je wil dit natuurlijk anders zien en genieten van een goede nachtrust. Dan is een Hoog Laag bed de oplossing! Hieronder vertellen wij jou er meer over:

Wanneer biedt een hoog laag bed uitkomst?

In de introductie schetsen wij al een aantal situaties waarin een Hoog Laag bed de oplossing kan bieden voor verschillende problemen, graag gaan wij daar wat dieper op in. Slaap jij onrustig doordat je bed niet over het gewenste slaapcomfort beschikt, dan biedt een Hoog Laag bed de oplossing! Zo krijg jij onder andere je eigen persoonlijke matras meegeleverd. Deze matras wordt op maat gemaakt naar jouw behoeften. Je eigen matras op maat voldoet dan aan al je wensen en eisen.

De één is fysiek mobieler dan de ander. Wanneer je minder mobiel bent kan dat voor problemen zorgen met het in- en uitstappen van je bed. Gelukkig verraadt de naam het al, het bed is verstelbaar in de hoogte en uiteraard de laagte, daarnaast wordt het vooraf volledig op maat afgestemd.

Is je huidige bed lastig om te verschonen, waardoor je afhankelijk bent van een ander? Ook biedt een Hoog Laag bed daarin de oplossing. Doordat het bed op maat is, hoef jij je rug niet meer zoveel te belasten bij het verschonen. Je kunt voortaan met een rechte rug je bed verschonen. Een Hoog Laag bed zorgt ervoor dat jij niet meer zo afhankelijk bent van een ander doordat je het bed op de juiste hoogte kan plaatsen waardoor je prettig het bed kunt verschonen.

Wordt het vergoed?

Geld is altijd een interessant onderwerp. Een kwalitatief goed bed, op maat gemaakt, kost veelal een aanzienlijk bedrag! Normaliter wordt het aanschaffen van een bed niet vergoed door je zorgverzekeraar. Jammer, maar helaas! Maar toch er is een addertje onder het gras bij de bedden van Bedder. Kies je namelijk voor een van de bedden van Bedder dan kies je voor een gecertificeerd zorgbed. Dit betekent dat er toch nog het een en ander wel mogelijk is qua vergoeding van de zorgverzekering. De specialisten van Bedder helpen je hier graag bij verder en geven je alle informatie die je nodig hebt.

Dit maakt de aanschaf van een Hoog Laag bed ontzettend interessant. Ben je nog steeds niet overtuigd? Er zijn verschillende additionele opties waaruit jij kunt kiezen zoals, elektrisch verstelbaar, verrijdbaar en zelfs deelbaar, draadloze afstandsbediening, verlichting bij het uitstappen en een Anti Trendelenburg. Ben je al geïnteresseerd geraakt in de aanschaf van een hoog laag bed of wil je juist meer informatie hebben? Daar ben je bij Bedder uiteraard van harte welkom bij.

Meer wooninspiratie opdoen.